用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 又一村學校 又一村職員態度不要得
go

又一村職員態度不要得 [複製鏈接]

因臨時有事情不留港而要突然退學點解D職員態度覚得我好似令他們損失左一單生意禁呢?...
問佢地幾時可以完成退學手續同拎番小朋友資料她說未知架等電話啦處理好會打比你架啦!!D學券正本你去外國都用吾著架吾駛禁急拎啦我問禁D美術用品呢!?她説:處理好先打比你啦....(不耐煩語氣)
講真你處理一星期,五,六天又好你應該禮貌說明大約時間..並吾係用(吾知架)(等電話)既答案lor!!.
....交學費時好好禮貌一話退學就好似連累佢冇左生意禁!!!!!!!!!!我bb不讀又一村絕對係對的!!!!我自問好好禮貌佢地竟然禁衰

0    0    0    0

續上.......
我問有關可否退回學費:...佢話一定要一個月前通知...冇得退,!!佢竟然同我講:你應該問番誰令你損失學費的人.............
我知我遲通知學校退學但她不是幫我硏究有什麼可幫忙.....而係不停話係我地自己問題...講真你吾幫都可以睇下有咩幫到我....而吾係禁衰lor!!!
老師對家長態度好好...但一到利益問題就禁!!....十分失望對又一村學校!!!...

me2,上個月通知退學,話負責果人放大假拖咗成個WEEK,ONLY SAID處理好會打比你,我話新學校要交學券,只係話幫唔到我....極無禮貌

回復 bonniechan0123 的帖子

U too bonnie???...你現在拎番未??..我都等拎番學券呀!!!!我就咩錢都退吾到啦><
我今日打去教育局投拆她們的態度!!!!..

我有兩個朋友都退學,
但係態度好好wo..
‹ 上一主題|下一主題