用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 monkey tree english
go

monkey tree english [複製鏈接]

Any comments can share pls?

0    0    0    0

回覆:missymissy 的帖子

Where is it?

回覆:monkey tree english

唉,我上完1星期暑假班,格1星期先再上,竟然5見左我仔份功課,第2日返,一睇就知是他們老作1份給我,明明返3日寫我2日,女鬼婆也變性mr.xxx,功課更不是我仔做,因圈圖他不是大圈圈,份野就每個也是大圈圈……上完這星期完結,我也不會再上,我是返調景嶺果間!!

rainbowcov  乜咁差呀?? 都好求奇喎。  發表於 13-9-10 10:12

回覆:bearwhat 的帖子

想問暑期班係咪chat rooms嗰種,我個仔試過一堂勞作主題嘅好似幾喜歡上,不過恆常班要九月先可報,而且每星期至少要報兩堂,即$240,唔知教得好唔好呢?

lutang 發表於 13-8-8 00:04
想問暑期班係咪chat rooms嗰種,我個仔試過一堂勞作主題嘅好似幾喜歡上,不過恆常班要九月先可報,而且每星 ...

我個囡都係上更佢哋嘅chat room summer class. So far so good 啦, 問亞囡想唔想繼續番, 佢就話想所以我都已經幫佢報咗9月份嘅 regular chat room class.

回覆:BBQQmomi 的帖子

我想問你知唔知佢地教咗d咩㗎?上次試堂又冇得入去睇,佢又冇同我講阿仔嘅表現,所以唔知佢教咩?會唔會有功課或notes㗎?我問佢地,佢地話半堂係主題活動,另半堂係教番相關嘅生字喎!

回復 bearwhat 的帖子

咁大獲? 我個女都有呢個centre, 岩岩上完左summer course, 諗緊會吾會上regular! 睇完你個comment我有d擔心, 你有冇試過english excel?

引用:回復+bearwhat+的帖子 咁大獲?+我個女都有

原帖由 summato 於 13-08-13 發表
回復 bearwhat 的帖子

咁大獲? 我個女都有呢個centre, 岩岩上完左summer course, 諗緊會吾會上regular! 睇 ...
無,我覺得唔見左都唔洗老作一份囉,仲要比唔完整工作紙我,我第二份我唔洗佢寫評估,星期五放學即拎走,果份紙都多2張,每張都有女miss name 字跡都唔同第一份,我不是住果頭,只是有親戚介紹,但就另一間monkey ,返學放學真係超唔鐘意他們咁密集,真係無下次囉:;pppp:

My kid went to Ap Lei Chau Center before, its quite good!

我麻麻地中意
書包(環保袋)都唔比個,人人有自己無小朋友會唔開心。
地方細,奧海城分校每間房好似廁所咁細,小朋友坐一排連活動空間都無。
最緊要,阿女返來話上堂睇卡通片,仲識哼主題歌。(可能係個別老師)
讀左一陣無讀了。
平的確係平,但羊毛出在羊身上。
‹ 上一主題|下一主題