用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 二手市場 大家唔好同ytmail28傾二手書
go

大家唔好同ytmail28傾二手書 [複製鏈接]

我在此出售中一的課本,此人pm我有興趣,共三本書,冇乜点用過的。原價四佰元,我就報價给他,二佰元多d.

此人回覆我價錢相差太遠,咁我問他的理想價錢,佢便要我影d書比佢睇下。

最很佢覆我5元一本。

我覺得呢個人真你好過份,你要搵食,唔該行遠d.
呢到係一個交易平台,比大家家長用,唔係比d 收買老在此攪事!

:;pppp:

1    0    0    0

thenewipad 發表於 13-8-6 20:47
我在此出售中一的課本,此人pm我有興趣,共三本書,冇乜点用過的。原價四佰元,我就報價给他,二佰元多d.

...
呢D人痴線架?    真的是當廢紙價回收嗎?   

齊齊抵制佢,唔好覆佢D查問就啱喇!

引用:Quote:thenewipad+發表於+13-8-6+20:47+我

原帖由 manthy 於 13-08-06 發表
呢D人痴線架?    真的是當廢紙價回收嗎?   

齊齊抵制佢,唔好覆佢D查問就啱喇!
多謝支持

回覆:大家唔好同ytmail28傾二手書

一定係二手書店。學生及家長都希望幫補下書費。唔好搞搞震啦

回復 thenewipad 的帖子

我都試過pm  ytmail28,
佢覆需要中一,中二,
我自問的書不貴,有些是100%new 的,

初時我以為自己的書不合佢子女的版本,亦不為意,
但奇怪的是,
ytmail28一直出貼,也沒有說明需要什麼版本

回覆:20091 的帖子

好明顯此人是收買佬,來搵我地辛勞的家長笨。

引用:好明顯此人是收買佬,來搵我地辛勞的家長笨

原帖由 thenewipad 於 13-08-07 發表
好明顯此人是收買佬,來搵我地辛勞的家長笨。
此人太離譜。

‹ 上一主題|下一主題