用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有冇家長上過FannyEE在平日荔枝角開的playgroup? ...
go

請問有冇家長上過FannyEE在平日荔枝角開的playgroup? [複製鏈接]

想幚女兒報playgroup, 請問有冇家長上過FannyEE在平日荔枝角開的playgroup? 佢規定一星期要讀兩日,一堂$350,一次要交16堂錢,值唔值?對考PN面試係咪真係有用?

0    0    0    0

好心急想法知!
謝謝各位!

:;pppp::;pppp::;pppp:

回覆:請問有冇家長上過FannyEE在平日荔枝角開的playgroup?

Don't go

黑店!!! 我都係受害人之一. 浪費時間, 公錢和精神... D 錢留番俾小朋友買書仲好啦...

$350 / 堂, 好貴喎, 除左之前有JM講FANNYEE 成日SELL同其他校長熟.要比錢報名上講座. 仲有咩唔好. 上堂學唔學到野, 我都想知上堂的流程係點.

crystal媽咪 發表於 13-8-6 16:27
$350 / 堂, 好貴喎, 除左之前有JM講FANNYEE 成日SELL同其他校長熟.要比錢報名上講座. 仲有咩唔好. 上堂學唔 ...

我兩年前去的. 基本上係一個幼稚園老師, 之後就小朋友同家長坐下. 玩下玩具. 講下故事. 其實同一般社區唱戲完全無分別. 有D 教會比佢平得多. 內容更加好.

不過佢的SELLING POINT 係.. 有人會不停話你知. 你要點點點做先會入到去"明幼" 如要影相係點呀. 著衫係點呀. 幼稚園面試係點呀. 又會安排下你去YOXX 果度睇下同安排你入表申請. 提你邊間幼稚園幾時入表.

不過以上好多INFO 跟本係坊間好多地方都會有INFO. 只不過過捉心理. 佢好似好資深! 可以一直幫到你睇下你個小朋友係點. 如IN 時唔著片個B 會SMART 好多......

我係佢果度都番左差不多半年.... 因一直都好擔心. 會唔會有咩MISS 左. 點點點. 後來因實在太多人都同我一樣. 多人都不得了. 但根本就好多野都BACK UP唔到。 如老師啦, 地方啦。行政等。 佢同我反晒面. 仲要好似8婆錦. 係出面數足一個鐘...............

crystal媽咪  即係主要上堂都係講佢地同D學校點好點好, 都唔係我想要的.  發表於 13-8-7 23:19

To ce366h: Thank you so much for your information !!

To crystal媽咪:
I have searched the post here about Fannyee. Most of them are negative!!

crystal媽咪  我唔係想參加,因之前聽左好多人話唔好,我亦親身聽過佢(EE)的,真係麻麻.以為唔係佢教會好D. 終於有人具體講到有咩唔好.更加唔去了.  發表於 13-8-7 23:20

Kerokeromama 發表於 13-8-7 23:00
To crystal媽咪:
I have searched the post here about Fannyee. Most of them are negative!!

佢真係好唔得!! 不過佢真係捉到好多人的心理!!
‹ 上一主題|下一主題