用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 崇真小學暨幼稚園
樓主: Aidenc
go

崇真小學暨幼稚園 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+beyondcontrol+於+13-08-01+

原帖由 DevilPig 於 13-08-02 發表
聽聞係今年 admin 出錯,將 reject list 當 waiting call, 而 waiting 果D就無 call, 所以有好多 reject 都 ...
唔係呀!之前我係waiting 收到AM offer

引用:Quote:原帖由+DevilPig+於+13-08-02+發表聽

原帖由 beyondcontrol 於 13-08-02 發表
但係佢哋call waiting係call waiting list 先㗎,我2個朋友waiting都call 佢哋先㗎,是am class, 我是後過 ...
都係聽聞而已,係其中有 admin 出錯,但先後次序不得而知,因為真係有 waiting 無收到 call, 但 reject 有 call, 咁樣好奇怪

傳統到似扑扑齋甘嚴重?????

無論點講一間開到一級八班以上的幼稚園,地理位置又咁偏又多蚊,都有人願意入讀,何想言之其有一定既優點!
我申報我囡都係waiting入崇真

引用:無論點講一間開到一級八班以上的幼稚園,地

回覆:崇真小學暨幼稚園

個人覺得多人reject主因係位置太偏僻,同埋名校大把選擇

回覆:崇真小學暨幼稚園

因為佢面試日期交早,所以多人報名和面試,佢有學卷,而且有半龍才多人揀去面試。
但崇真行政混亂,校舍環境較舊和多蚊,崇小也只是二線私立小學,學費貴,所以好多人都有其他offer就放棄崇真。
申報,我都係放棄崇真第一輪offer,以上是我個人觀點。

‹ 上一主題|下一主題