用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 奧海城,n班
go

奧海城,n班 [複製鏈接]

本人住在奧海城的。請問有冇好學校介紹?但囝囝是 9 月尾出世,唔知可否報 2014年的呢?

0    0    0    0

回覆:sze.gloria 的帖子

學之園,喺維港灣,幾好架。匯豐都唔錯

回覆:奧海城,n班

Greenfield, victoria and 迦南 also ok。 樓主報多幾間,PN競爭激烈

2012 - 9月可報2014 N班,不過吾係間間收。有D 報名表都吾收。可試Greenfield 及迦南,大D機會。

另有:

明我

中銀保護兒童

協康會康苗幼兒園

保良局呂錦泰幼稚園 

要留意下:
學之園雖然接受報名但就冇面試機會(我bb都係9月出世)
匯豐幼兒學校只提供給匯豐的員工子女申請

引用:學之園,喺維港灣,幾好架。匯豐都唔錯 +

原帖由 JJMumMum 於 13-07-31 發表
學之園,喺維港灣,幾好架。匯豐都唔錯
Thx,hsbc for staff only.你的小朋友有讀過學之園嗎?知唔知派校結果是否大多數都是 band 1小學?

引用:2012+-+9月可報2014+N班,不過吾係間間收。

原帖由 aquasee 於 13-08-02 發表
2012 - 9月可報2014 N班,不過吾係間間收。有D 報名表都吾收。可試Greenfield 及迦南,大D機會。

...
Thx.我都知龍b 競爭大的了。……我都差點忘記了有間綠茵添

引用:要留意下: 學之園雖然接受報名但就冇面試

原帖由 ddjjbaby 於 13-08-03 發表
要留意下:
學之園雖然接受報名但就冇面試機會(我bb都係9月出世)
匯豐幼兒學校只提供給匯豐的員工子女申 ...
那麼你bb 喺邊年,結果入幾多份 form 去唔同學校,現時又讀邊間呢?

‹ 上一主題|下一主題