用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿天主教小學 天主敎聖保禄小學還有叩門位嗎?
go

天主敎聖保禄小學還有叩門位嗎? [複製鏈接]

已於六月尾完成second in, 至今還未有音訊,只知在waiting list 上,問wait list 的先後又不能透露,又唔知要wait到幾時先call。點解唔可以透明D, 好似marymount咁,唔使等人痴痴地等呢?

1    0    0    0

回覆:天主敎聖保禄小學還有叩門位嗎?

定係太忙於應付轉直資問題,冇人手理叩門?

有其他家長已收offer 了!

請問係唔係後備生而最近收到 offer 呀?

後備生等位,但很少聽到聖保禄天主教小學的家長放位。不知有多少同路人還在等這間呢?

請問幾時 call 你 confirm offer?

引用:已於六月尾完成second+in,+至今還未有音訊

原帖由 YenMama420 於 13-07-25 發表
已於六月尾完成second in, 至今還未有音訊,只知在waiting list 上,問wait list 的先後又不能透露,又唔知 ...
咁有冇人收reject letter ? 定係全部fail都係waiting list?

冇收reject letter, 身邊有second in 的人亦唔多,故此—問。

聽聞有後備生被取錄,不過,我估要等有家長放棄,才通知後備生補上

識人收咗註冊埋了

請問知唔知大約有幾多位係俾叩門?
‹ 上一主題|下一主題