用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 請 尊重本人意願, 討論完結
樓主: like_travel
go

請 尊重本人意願, 討論完結 [複製鏈接]

引用:絕對唔贊成,我自己本身都學鋼琴。6級同8級

原帖由 kitty95627 於 13-08-10 發表
絕對唔贊成,我自己本身都學鋼琴。6級同8級真系好大差別。6級唔得,8級絕大機會都系唔得。而且建議你唔好太 ...
'自已本身學鋼琴'……好難會吾明' 丁'左即糸distinction, 難怪你看完標題都答錯晒

kitty95627 發表於 13-8-13 10:49
回復 fion6406 的帖子

睇錯添,sorry,你個女真系叻女啊
妳誤會了,樓主是 like_travel 啊,叻叻係佢個女至真,又插班入了dream school,我非常羨慕呢

kitty95627 發表於 13-8-13 10:42
回復 like_travel 的帖子

首先,樓主個女有好成績先恭喜佢,替佢開心先

BallBallMaMa 佢個女應好叻, 但佢真係好容易「彈起」
呢位協恩家長, 請表現理智大方得體的協恩家長形像, 不然就會為貴校幫倒忙了

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 此帖討論完結, 現將此帖關上
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題