用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 Upset:my friend is still holding 3 schools
樓主: ramuza
go

Upset:my friend is still holding 3 schools [複製鏈接]

諗耐d,諗清楚d無可厚非。
但諗到開學先決定就有d過份⋯⋯

如果佢讀一個月先決定唔讀,咁學校call其他學生,個學生要離開原本讀緊果間,咁間學校又要再call。。
如此循環,會有數個家庭,會因為佢的自私行為,導致小朋友開學后先轉學,要重新買校服,書本。
重新適應新的同學,老師,亦會上少左一個月堂。

小乖豬  依定D人真係比以前自私! 好似搭地鐵咁, 好多人都只係dup低頭掛住打機和send apps, 唔多會讓位老人家和孕婦!  發表於 13-7-19 20:15

呢個世界有啲人係唔會考慮別人感受的,如果唔係點會有人攞咗三十億仲想吞埋人哋幾佰億呢?

回復 loveDD 的帖子

Sorry! Sorry! Sorry!

greenlover 發表於 13-7-16 14:42
moreover, if his daddy is old boy, then he will know very well of one of the school, for the other s ...
呢D都係貧者越貧, 富者越富!

ESF应該先開學,今年8月19日,can try ESF first

回覆:Upset:my friend is still holding 3 schools

係唔係八月ESF year 2?
如果係SPCC同DBS之爭,咁點解唔先放ESF個位呢…

引用:係唔係八月ESF+year+2? 如果係SPCC同DBS之

原帖由 DragonBall 於 13-07-19 發表
係唔係八月ESF year 2?
如果係SPCC同DBS之爭,咁點解唔先放ESF個位呢…
擧腳贊成!

‹ 上一主題|下一主題