用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 迦南幼稚園(麗港城) 13年PN下午班家長請進
樓主: 阿花兒
go

13年PN下午班家長請進 [複製鏈接]

醒目開學勳章 王國會長 貢獻勳章

簽名被屏蔽

引用:大家好呀,我囝囝12月先插班。多多指教。

原帖由 bigis 於 13-07-16 發表
大家好呀,我囝囝12月先插班。多多指教。
我囡囡都係12月插班

回復 iess23 的帖子

pm左你了

回覆:13年PN下午班家長請進

我想如入群組!thx !

我都想加入, 我BB係橙組, THANKS

回覆:at903 的帖子

我女都係下午班綠組,我都想加入what's app group , 我send 我電話比你吖

回覆:13年PN下午班家長請進

我囝囝係十月細B,今個星期六去面試,想問面試心得,謝

回覆:smcs1795 的帖子

Hello, 我仔仔都係上午黃組呀!  以為這個群組只有for下午,諗住不防入嚟睇睇識吓朋友仔,原來可以揾到同班同學仔呀,好開心呀!   

上午班有冇whatsapp group chat㗎? 可以加埋我入去嗎?  因為仔仔一向坐校車,好難認識到其他媽咪啊~

引用:我囝囝係十月細B,今個星期六去面試,想問

原帖由 lwy_brenda 於 14-02-12 發表
我囝囝係十月細B,今個星期六去面試,想問面試心得,謝
我個仔都係十月細B, 上星期六中午in完,感覺舊年11月大B面試的題目比較難。此外,聽到N班不能直升K1, 因為K1 offer 比N班少,再加上以收生排名,所以細B能升K1的機會真的太微了!

回覆 Evachau 的帖子

請問是否已有綠組及紫組的whatsapp group? 小女是pn紫組的,我也想與大家交流,我可pm誰呢?

引用:回覆+Evachau+的帖子 請問是否已有綠組及

原帖由 BABYWHL 於 14-02-20 發表
回覆 Evachau 的帖子

請問是否已有綠組及紫組的whatsapp group? 小女是pn紫組的,我也想與大家交流,我可pm ...
我仔仔係in 今年N班,仲未收到通知信!你或者問下其他媽媽吧!

‹ 上一主題|下一主題