用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York call waiting la~~
樓主: kinglily
go

York call waiting la~~ [複製鏈接]

回覆:tuelovefei 的帖子

我剛都致電學校查詢事宜,雖然態度不是絕對好!但給你小朋友資料佢哋都會幫你check目前是否waiting成功!

回復 tuelovefei 的帖子

其實好想講,由報名到收咗亞囡,直至退學想退回已交雜費,每一次致電詢問及交表交留位費,我喺呢間學校,都未遇過一次有好態度嘅職員

回覆:mymelody999 的帖子

會唔會係有時你打去查詢時遇上忙碌時間。不過可能個個人有的經驗唔同。我由報名到現在幾次打去學校問嘢包括校車,職員都很有禮貌同幫到我。

回覆:crg 的帖子

預算囝囝會考直資或私立小學,覺得York係學術上幾全面配合我考小學方向。一站式好多嘢都有。K2K3又有多元班係1至5進行,包括Cambridge,面試technique等。我和爸爸星期六日放假,就可以做多啲其他嘢。

引用:預算囝囝會考直資或私立小學,覺得York係學

原帖由 TeriAnla 於 13-07-08 發表
預算囝囝會考直資或私立小學,覺得York係學術上幾全面配合我考小學方向。一站式好多嘢都有。K2K3又有多元班 ...
我都係咁諗所以最終比囝囝讀York!

‹ 上一主題|下一主題