用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 小西灣迦南幼稚園~PN下午班 (揮手區)
go

小西灣迦南幼稚園~PN下午班 (揮手區)

HI, 我囝11月入學...

How much is the school fee now? Mind to share?

HI, 我囝10月入學...

回覆:小西灣迦南幼稚園~PN下午班 (揮手區)

我女都係12月b, 2014先入學

回覆:chuwei1218 的帖子

我囡係7月b,所以9月開學啦!都係下午班啊

回覆:chuwei1218 的帖子

真係好貴喎!柴灣去北角都係 $7xx 咋喎!

我都係2月入學,

hi, 大家好! 我女12月都返pm, 最近收到學校d信要去做學生証同校服, 但原來校服要成 25/11先有得去買, 2/12 就返學, 好急呀 ><, 而且通告出左好耐但完全無講25/11先開始, 只係叫你去訂, 好似好混亂咁, 你地係咪有同樣情況呀?

醒目開學勳章

回覆:yubma 的帖子

放心,啲校服係現成,度好之後好快有得拎架喇.....

引用:hi,+大家好!+我女12月都返pm,+最近收到學校

原帖由 yubma 於 13-11-01 發表
hi, 大家好! 我女12月都返pm, 最近收到學校d信要去做學生証同校服, 但原來校服要成 25/11先有得去買, 2/12  ...
我都係2/12返學,已去影學生相,果度可以俾$買埋校服,那個男職員會幫你因size,待冬季校服到後會幫你送去所屬分校,如果唔啱size,學校會幫你換。25/11只是校服商有現貨買咋,或者你睇清楚學校張通告要你幾號前去7-11交$,交番張order form都ok!

回覆:小西灣迦南幼稚園~PN下午班 (揮手區)

想請教大家,知唔知k1 學費及雜費要幾錢?

[img align=right]http://as-luv2-454139179.blog.ocn.ne.jp/nova/images/tamama.jpg[/img][img align=left]http://game.21cn.com/zhuanti/comic/keroro/images/keroro.jpg[/img]

回覆:小西灣迦南幼稚園~PN下午 ...

Delete

monchibibi 發表於 13-11-1 20:21
我都係2/12返學,已去影學生相,果度可以俾$買埋校服,那個男職員會幫你因size,待冬季校服到後會幫你送去所 ...
thx ! 我已經帶左個女去影相了, 亦都訂埋校服, 放心晒!
只係覺得學校d資料同安排有d混亂........
唔知第日返學係咪都咁混亂 ><

我個女都係12月開學PM班
我帶左個女去影相啦
我之前打去學校問過
佢話你可以交返張form去學校
佢地會幫你訂, 訂好會喺開學嗰日派比你
如果size唔啱可以換

已經返左兩星期學, 你地小朋友點呀? 適應未? 仲有無喊呀?

我阿仔12月返,咸左兩三日就ok,佢返下午紫組,好喜歡miss clare,你地呢?我暫時几like呢間學校,英文教得几好

回覆 ycmcns 的帖子

我個女都係紫組喎!!!! Nice to meet you!!!!!