用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

宗教分 [複製鏈接]

想問宗教果5分係點攞?!

0    0    0    0

回復 CupcakeMay 的帖子

宗教分係指小朋友在天主教領洗後, 能出示天主教認可之領洗紙, 領洗紙上出示的領洗人必須是小朋友本人, 即父母是教友是不會享有該5分的

要小朋友本人??

我好肯定同你講, 係"一定係小朋友本人", 因為我係教徒, 我個女唔係, 佢都冇宗教分, 只有15分入深天

引用:回復+CupcakeMay+的帖子 我好肯定同你講,+

原帖由 妹妹頭 於 13-06-25 發表

我好肯定同你講, 係"一定係小朋友本人", 因為我係教徒, 我個女唔係, 佢都冇宗教分 ...
明白,謝謝! 咁我個仔都係15分!

唔怕, 我都係得15分, ROUND 1 都抽唔到, 要等ROUND 2, 大抽獎我至入到, 只要你有誠意, 一定有希望, 努力....

引用:回復+CupcakeMay+的帖子 唔怕,+我都係得15

原帖由 妹妹頭 於 13-06-27 發表

唔怕, 我都係得15分, ROUND 1 都抽唔到, 要等ROUND 2, 大抽獎我至入到, 只要你有 ...
謝謝, 因我家住碧堤,讀樓下近d, 可留番多d時間俾小朋友休息

‹ 上一主題|下一主題