用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 東華三院李賜豪小學 Net 12 李賜豪小學~~點睇?
樓主: Mybaby03
go

Net 12 李賜豪小學~~點睇? [複製鏈接]

引用:回復+lovelytoki+的帖子 如果南區的置富始

原帖由 pongpongbb 於 13-06-19 發表
回復 lovelytoki 的帖子

如果南區的置富始南同李賜豪,邊間好d?置富始南向南區唔係最top, 但都係好個幾間 ...
我會揀李賜豪!因為南區中學真係麻麻。

醒目開學勳章 王國長老

loveDD 發表於 13-6-19 15:45
正如你所講太古之前真係無咩聽過人會揀,所以忽然間多左咁多人揀我都好懷疑.... ...

唔好咁講, 太古近2年真係好多好評價架, 上位亦係正路

醒目開學勳章 王國長老

pongpongbb 發表於 13-6-19 14:16
回復 lovelytoki 的帖子

如果南區的置富始南同李賜豪,邊間好d?置富始南向南區唔係最top, 但都係好個幾間 ...

置富始南好似無田始咁好? 其實兩間我都唔熟, 我係成日聽人提起, 我女有個同學(中一)以前係田始, 佢就話田始叻d乖d
校網會係灣仔好d, 但同樣地競爭亦激烈d, 因為勁既小學都唔少

回復 Charlotte_mom 的帖子

我都覺得灣仔中學網好, 但李賜豪派位大部分係李潤田, 鄧肇堅維多利亞等Band 2學校, 和南區的派位差唔多. 不過置富始南因為近屋企, 所以都唔知點.

taktakchichi  請問你從何得知李賜豪派位資料? 可否分享?  發表於 13-6-20 14:44

回覆:zuzu888 的帖子

如果紅磡奉基同李賜豪,邊會間好d?

回覆:Mybaby03 的帖子

我並非12網,但曾經有緣去過李賜豪開放日,校長同老師好好人,好有heart,對學科介紹又好詳細,英文有網上學習資源,挻不錯。
如果吾強求要最top既名校,佢系一個吾錯既選擇。

希望上述意見幫到你。

引用:請問升中派位如何?

原帖由 200709 於 13-06-18 發表
請問升中派位如何?
在那裏可找到李賜豪升中派位!請幫忙。

軒下 vs 李賜豪 師資和學校分別?

I also want to know

引用:軒下+vs+李賜豪+師資和學校分別? +

原帖由 Mybaby03 於 13-06-21 發表
軒下 vs 李賜豪 師資和學校分別?
軒下 vs 李賜豪 師資和學校分別?請給意見!謝謝

‹ 上一主題|下一主題