用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 大角嘴天主教小學(海帆道) 2013年入小一大角咀天主教(海帆道) 家長揮手區~~~ ...
樓主: Eunicecat
go

2013年入小一大角咀天主教(海帆道) 家長揮手區~~~ [複製鏈接]

我個仔叩門入左, 可加埋我??

Hi nice to meet you. 恭喜你!你仔仔好

回復 BBPro 的帖子

我仔仔都係今年九月小一生,多多指教!
記得今個星期五要返學。

Hi, 我們8/24號再見面。

hi,我个女都叩门入佐,今日刚刚注册,请加埋我

Hello,我個仔都係,多多指教

我仔仔都係今年九月小一生,多多指教!

回覆:2013年入小一大角咀天主教(海帆道) 家長揮手區~~~

Hello,我仔仔都係小一,可以加埋我whatapp group嗎??

回覆:2013年入小一大角咀天主教(海帆道) 家長揮手區~~~

醒目開學勳章

加埋我可以嗎?

加入家長要有禮貌同友善, 但你就???????

你现在小孩就讀(大角咀天主教小學)希望你唔好再在協和小學這裏攪事,可能你小孩不能入讀協和小學心裏唔開心,如果你長時間都是這樣,希望你趕快去看心理醫生,其实(大角咀天主教小學)在這區都好好,希望你有機會同大天家長倾诉,不要轉牛角尖,或者找大天社工幇忙吓

請問有冇家長能夠幫助這位SXXXXXX4會員, 比多一點關懷同愛心佢, 不要它再攪事啦, 唔該哂.

醒目開學勳章

引用:請問有冇家長能夠幫助這位SXXXXXX4會員,+比

原帖由 心痛家長 於 13-09-22 發表
請問有冇家長能夠幫助這位SXXXXXX4會員, 比多一點關懷同愛心佢, 不要它再攪事啦, 唔該哂. ...
你算把啦~
你去返你排20個間協和啦不過記住基全排17wor~叫協和追下喇~

你連小孩就讀大天都不誠認, 你將來點面對你的小孩, 大天不是那麼差嘛?你重叫群組比你加入whatapp同facebook. 你有冇想清楚自己攪禁多嘢為何.其實你不要不開心, 協和唔收你小孩可能是幫左你, 每一位小孩的智商都不同, 千其唔好責怪自己, 現在你就讀這間小學可能更適合你小孩同幫倒你. 其實年中都有好多像你一樣做出這種傻事的人, 希望你早D醒覺.

希望你好好管教你小孩子, 大個左做個成實的人, 至於你希望你能改過,

對住小孩子, 千其唔好講大話, 廣告都有教, 會影響下一代, 今次你自己出賣自己啦!

http://www.edu-kingdom.com/forum ... page%3D1&page=2

其實你不要不開心, 協和唔收你小孩可能是幫左你, 每一位小孩的智商都不同, 千其唔好責怪自己, 現在你就讀這間小學可能更適合. 幫倒你同小孩.

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2582002&extra=page%3D1&page=2
希望(大天)家長能够幇助這位Sxxi5xx4會员,唔好再到協和小學網址攪事啦,謝謝

醒目開學勳章

你算把啦~人地唔會理你架喇~返去反省下啦

‹ 上一主題|下一主題