用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 愛秩序灣官立小學 好開心,net 16愛官收左
樓主: chiandjoyce
go

好開心,net 16愛官收左 [複製鏈接]

回復 chiandjoyce 的帖子

恭喜恭喜!!

恭喜! 努力地叩門,心機無白費。其他媽咪繼續加油,不要灰心

"愛官"好定 "佛教康山" 好?
原來今年"佛教康山"開多幾班, 同埋見佢地派中學都ok

因為今年有朋友派左去佛教康山

恭喜恭喜....大家的小朋友可以做同學仔了

引用:回復+chiandjoyce+的帖子 "愛官"好定+"佛

原帖由 mama667 於 13-06-13 發表

"愛官"好定 "佛教康山" 好?
愛官比較好, 愛官 升中 大約有 30 人 可升到筲官金文泰

你好啊,你個小朋友翻左差不多一個月學啦,有乜可以同我分享下,我還在考慮愛官還是培僑好呢!

windy_jk 發表於 13-9-22 14:08

你好啊,你個小朋友翻左差不多一個月學啦,有乜可以同我分享下,我還在考慮愛官 ...
培僑課程比較深,行新 加 坡英文,行2班普教中,培僑我排第二志願,如果比我再揀多次,排第一,

回覆:chiandjoyce 的帖子

甘小朋友接受間學校會事半功倍!你地系今年2013,9月入讀小一嗎

‹ 上一主題|下一主題