用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍真光中學(小學部) 有冇人2013入到九真小一
樓主: angie0519
go

有冇人2013入到九真小一 [複製鏈接]

回覆:cchoiying 的帖子

你是否已回覆去程不撘車?只撘回程?

引用:你是否已回覆去程不撘車?只撘回程? +

原帖由 kochiman2004 於 13-08-30 發表
你是否已回覆去程不撘車?只撘回程?
是的,早上上車時間太早,我決定自己帶返學,回程才搭校車,仍希望可以在屋企樓下落車,不想姐姐帶阿囡過馬路。

校車叔叔今晚打過來確認地點,我順便也請他幫忙看能否兜入新蒲崗,叔叔態度好好多,沒有一口拒絕,並答應一星期左右覆我,看看這星期行車情況再決定。

謝謝你幫忙跟進!

唔好意思, 請問可否幫忙PM 小一張書單給我, thank you very much !

各位九真嘅媽咪,唔好意思, 我囡囡明年入小一,請問可否幫忙PM 小一張書單給我, thank you very much !
[email protected]

回覆:有冇人2013入到九真小一

明年可能會不同!

我只是想參巧一下,
因為我囡囡明年入九龍真光小一,請問可否幫忙PM 小一張書單給我, thank you very much !
[email protected]

各位九真嘅媽咪你好,唔好意思, 我囡囡都係明年入小一,我都想要書單,想知各科用咩出版社,同埋係咪每年都轉出版社? thank you very much !!
novelleung@gmail.com
‹ 上一主題|下一主題