用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 安寧綠茵 2013-2014 PN 揮手區
樓主: 萬能太
go

安寧綠茵 2013-2014 PN 揮手區 [複製鏈接]

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如想加入會員起的 facebook page , 請自行PM 會員,切勿在版面留下沒有讀取性之文章 e.g. Pls check PM /Pls PM me / Pls add me / 留下個人電郵地址 etc。

如經勸喻後情況仍沒有改善, 管理員會關閉此帖,敬請注意

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... 1256&extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

我囡囡係PN AM~你地好呀!

我囡囡PNC AM class,唔知有無同學仔呢?

我囡囡係pn am class, 11月插班.
萬能太, 麻煩加我入whatapps group, 我pm 你, thanks!

Koalayanyan610 發表於 13-7-22 14:52
我囡囡PNC AM class,唔知有無同學仔呢?
我囡PNE 全日班。

我囡都係PNE 全日班。

回覆:安寧綠茵 2013-2014 PN 揮手區

各位前輩好,我囝係12年7月b, 黎緊8月入學。大家小朋友讀左幾個月情況如何?感覺良好嗎?

‹ 上一主題|下一主題