用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 沙呂,沙胡,一胡
樓主: Stone2007
go

沙呂,沙胡,一胡 [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+Stone2007+於+13-06-05+發表

原帖由 garyz88 於 13-06-05 發表
一天後知結果... 其實在面試前他們有打過來, 有小小暗示會取錄我的小朋友。

...
面試前就暗示會收?可以講下佢面試係點架?thanks !

引用:Quote:Stone2007+發表於+13-6-5+17:14+Lett

原帖由 kinyee125 於 13-06-05 發表
你是否1-1-1?
係1-1-1

Stone2007 發表於 13-6-5 17:58
啱啱想同你講,我頭先睇錯左,唔好意思。我睇返張紙,佢唔係寄信通知,係Sms 通知架

...

個職員好肯定咁話仲未出通知,仍在整理中........................仲問我收到通知嘅係乜名,邊一位,一定有人攪錯,我回答話係網上forum有人咁講,佢叫我唔好信網上資料.......

其實大家叩門中的家長應互相支持及通消息,千萬唔好誤導他人...........

引用:Quote:Stone2007+發表於+13-6-5+17:58+啱啱

個職員好肯定咁話仲未出通知,仍在整理中........................仲問我收到通知嘅係乜名,邊一位,一定 ...
我唔係想誤導你,係我睇錯左你既問題,佢個網頁一早寫明面試日期係6月8日(不過我以為係上午),我誤導你對我有咩好處

引用:Quote:原帖由+garyz88+於+13-06-05+發表一

原帖由 Stone2007 於 13-06-05 發表
面試前就暗示會收?可以講下佢面試係點架?thanks !
我小朋友只記得他們有玩遊戲及搶答題, 面試後, 你會發覺有些小朋友身上會貼了貼紙, 我的小朋友面試出來時身上貼有三張貼紙. 這次面試, 我小朋友覺得是最開心的面試。

可能有了信心的關係, 亦幫了他在下午的一呂面試

Stone2007 發表於 13-6-5 18:24
我唔係想誤導你,係我睇錯左你既問題,佢個網頁一早寫明面試日期係6月8日(不過我以為係上午),我誤導你對 ...

我唔會同人係度爭執,只係覺得要叩門的家長大家個心都很忐忑,都希望係度互相支持........

你既然影得張notice,點解唔影個SMS......????? 事實上,學校真係好肯定回覆我.........

91網有不少家長無施提供資料比其他家長,希望為叩門者提供支援.....希望個個如是........

重申:我唔想跟人爭執,只係覺得大家應互相支持!

回覆:kinyee125 的帖子

幾百人爭幾個位,問心點會互相支持?

回復 mch411 的帖子

總會有人做到,做唔到都唔等如要說些非事實嘅野出來。

引用:回復+mch411+的帖子 總會有人做到,做唔到

嘔血!我已經話左我睇錯,信不信由你!我自己都諗唔通,誤導人對我有咩好處真係搞笑,都未面試,咁肉緊做乜?

引用:Quote:原帖由+Stone2007+於+13-06-05+發表

我小朋友只記得他們有玩遊戲及搶答題, 面試後, 你會發覺有些小朋友身上會貼了貼紙, 我的小朋友面試出來時身 ...
咁最後小朋友選左選了邊間呀?

happyty 發表於 13-6-5 18:59
咁最後小朋友選左選了邊間呀?
當然是...

引用:回復+mch411+的帖子 總會有人做到,做唔到

我諗樓主唔係有心既,
原諒佢啦!

大家91網家長加油呀!

引用:Quote:原帖由+kinyee125+於+13-06-05+發表

原帖由 jessielui2004 於 13-06-05 發表
我諗樓主唔係有心既,
原諒佢啦!
同意… 可能壓力太大…

回復 kinyee125 的帖子

kinyee125,

唔好嬲,我估大家言詞上有誤會啫!
我估咋,樓主應該從學校派的通知上知道將會於8/6上午面試,事前會有信/SMS通知,而唔係講佢真係收到通知.

樓主係唔係咁呢?

(我路過,只係唔想見大家咁辛苦叩門時仲為呢D誤會加大壓力!唔好怪我多事)

引用:回復+kinyee125+的帖子 kinyee125,唔好嬲,

原帖由 littlecook 於 13-06-06 發表
回復 kinyee125 的帖子

kinyee125,
你好叻啊!事實就係咁,都怪自己無睇清楚問題就亂咁答人。我開呢個post 係想呻下三間學校面試時間喺同一日,到時要做抉擇。估唔到無睇清楚問題,答左人一句,就俾人咁樣屈。上左咁耐網都係第一次。最搞笑就係,我要無中生有黎做乜呢?對我有咩好處?對其他叩門既人,又有咩損失?以後,我都係慎言。多謝你明白我!

回復 Stone2007 的帖子

Stone2007,

你都唔好放係心度,佢都唔係想屈你,只係誤會啫!
快D收拾心情努力叩門啦!
希望你快D有好消息!

回覆:沙呂,沙胡,一胡

今日有冇人收到沙胡面試通知呀?
謝謝報料

回復 mei76cy 的帖子

昨天下午收到

引用:上年,+一胡in+9點,+10點15分先走得。沙胡是

上年, 一胡in 9點, 10點15分先走得。沙胡是in 10點的, 我地雖然10點半先到, 但都有in... 仲立即收左添 :lov ...
我同你一樣,一胡9點,沙胡10點我諗我唔去in一胡喇

一天後知結果... 其實在面試前他們有打過來, 有小小暗示會取錄我的小朋友。

...
沙胡打俾我通知面試時,但無暗示會收我小朋友。咁係咪無乜機會呢?

‹ 上一主題|下一主題