用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 派在中原慈善基金學校, 糸米好差??
go

派在中原慈善基金學校, 糸米好差?? [複製鏈接]

派左 中原慈善基金, 糸米好差, 同韋理夫人 差好遠嗎 ? 請比意見

0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

引用:派左+中原慈善基金,+糸米好差,+同韋理夫

原帖由 chiandjoyce 於 13-06-02 發表
派左 中原慈善基金, 糸米好差, 同韋理夫人 差好遠嗎 ? 請比意見
下,點解問我既。sorry兩間都認識吾多呀,不如你改一改主題睇下有無其他人幫到你

醒目開學勳章 王國長老

chiandjoyce 發表於 13-6-2 00:04

中原慈善基金, 未聽過.
韋理夫人, 我所知有兩間喎. 請問邊間?

點都要註左冊先, 再去叩門

剛上網查

這校全名係救世軍中原慈善基金, 佢好似有幼稚園既

http://www.saccf.edu.hk/index1.php

主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

引用:派左+中原慈善基金,+糸米好差,+同韋理夫

原帖由 chiandjoyce 於 13-06-02 發表
噢, 這間是前杏花村救世軍下午校前身, 差又未算太差, 個名唔好聽啫。
當然杏花村嗰間救世軍好喇。

‹ 上一主題|下一主題