用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 徵:1/16小提琴一個
樓主: *leshita*
go

徵:1/16小提琴一個 [複製鏈接]

該用戶已被刪除

Re: 徵:1/16小提琴一個

I have a 1/8. My son used for 6 months only.
Original Price: 4650.-
Now $250.
Pls PM me if you are interested.
Amy
A working mother with two kids

Sorry orginal price shd be $650.-
I have a 1/8. My son used for 6 months only.
Original Price: 4650.-
Now $250.
Pls PM me if you are interested.
Amy
A working mother with two kids

1/16  小提琴我自己買左,~$360

謝謝大家.

女女係新年後就開始學了,個呀sir 都話無咩教到佢, 因為太細了,不過我都係比錢玩玩下的心態,叫個呀sir當玩,同佢開開心心又一堂就可以了. 我只想佢keep住鍾意就夠了.

你地又點睇?

*leshita* 寫道:
1/16  小提琴我自己買左,~$360

謝謝大家.

女女係新年後就開始學了,個呀sir 都話無咩教到佢, 因為太細了,不過我都係比錢玩玩下的心態,叫個呀sir當玩,同佢開開心心又一堂就可以了. 我只想佢keep住鍾意就夠了.

你地又點睇?

hi leshita :

你個女係邊度學 小提琴呀,我都好想我亞女學呀,當玩玩下,等佢有個概念,我問過幾間都唔教咁細,請告知.thank you.

請恕我多咀,我覺得兩歲學VIOLIN太早了, 小心會有反效果, 真的要早學音樂不如三歲學PIANO先.

youma 寫道:
請恕我多咀,我覺得兩歲學VIOLIN太早了, 小心會有反效果, 真的要早學音樂不如三歲學PIANO先.

都恕我多咀呀,我諗你呢段意見放係呢度,唔係咁適當呀,因為我只係比個仔當玩具玩,而茵茵佢好專業的,佢有好高既小提琴操藝架啦

可以左tom lee 訂HK$400左右
‹ 上一主題|下一主題