用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有咩係o岩3個月bb學既活動課程呀??
go

請問有咩係o岩3個月bb學既活動課程呀?? [複製鏈接]

請問有咩係o岩3個月bb學既活動課程呀??

如題

Re: 請問有咩係o岩3個月bb學既呀??

3 month old bb is too young.  no need to give her some 活動課程.

我有兩個女 大女Vanessa好生性 細女Venus好生肉

Re: 請問有咩係o岩3個月bb學既呀??

agree!3 month old bb is too young to give him activities. It is better to have activities after 14 months. Otherwise, you will feel waste money.

Re: 請問有咩係o岩3個月bb學既活動課程呀??

如果有這類課程,必定需要親子的課程;如果是親子課程,對於3個月bb就必定唔係屬於他的課程。最後其實只係父母參加課程。3個月bb讓他自由自在地成長吧!!

karen,
總括黎講,你有兩個女,一個5歲,一個2歲,你又識彈琴,又有湊幼兒經驗,你家姐又有個女,咁個playgroup老師咪你囉!今日先註冊,就已經為左推介老師及發表左十幾篇文章,好o野!近呀!

真是難以置信,太誇張了!
‹ 上一主題|下一主題