用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 暑期想比仔仔學游水,有冇好介紹 ??
樓主: sweetysporty
go

暑期想比仔仔學游水,有冇好介紹 ?? [複製鏈接]

引用:我個仔學游泳間泳會我個人認為ok.+因為平日

原帖由 vinvillalee 於 13-06-11 發表
我個仔學游泳間泳會我個人認為ok. 因為平日學的關係,一對二。每堂游完後教練會同我講小朋友的進度。所以我 ...
你小朋友上邊間?

回復 我係女仔 的帖子

在大力泳會游. 不過九月開始大力會搬, 沒有自己的泳池, 全部外借. 所以好多家長都會考慮轉.

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

住旺角,3歲小朋友想找泳會學游水.

回覆:暑期想比仔仔學游水,有冇好介紹 ??

可以考慮下hill top swimming club,教練好好,我小朋友3yrs就開始係呢間學,今年$950/7堂

史丹福好睇彩數,好多教練企係度唔識教,係果啲教左好耐嘅叫做好啲識教,但佢地啲池真係超污糟><

我囝囝那間都係網友介紹,原來劍魚會又係教囝囝學校的泳隊,
好彩呢位楊Sir教開初學班,循循善誘我個焦慮囝囝,幾專業細心,
今日無用浮板游大池,希望佢克服顧慮,熟練技術,已好滿足。
每日都有好多膠,你我分類要回收
晚上少開冷氣,自幼成習慣身體好
重用,回收,減碳,應買先買不浪費
救救地球,盡量環保,為下一代,身教言教

回覆:暑期想比仔仔學游水,有冇好介紹

我都係揾返自己區啲泳會度學

‹ 上一主題|下一主題