用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 為左PN班吾開心
樓主: Tracy903
go

為左PN班吾開心 [複製鏈接]

回覆:takuprio 的帖子

有呀,準備試,呢幾間好嗎?

回覆:Tracy903 的帖子

你無報綠茵,翠茵?
甘你報左邊左邊幾間?

我住調景嶺,有五間收佐,包括坑口翠茵,南丰綠茵,TKO Boxhill, 九龍塘英藝,九龍塘芳芳。最後揀佐 Boxhill, 因為响屋企樓下加油咖!唔使太緊張!唔一定讀N, 可以返 playgroup先

其實只要唔係一定要讀一線學校,細B一樣有pn讀。我仔11 年11月,in5間5間都收。唔好太擔心

回覆:Laivy 的帖子

多謝你的鼓勵,我不是想要1線學校,只希望女兒有書讀同愉快地成長,你咁多學校校, 非常好呀,你住邊區架

回覆:monster_melody 的帖子

多謝你呀,你都有咁多學校收、我現在冇咁緊張了,我都住坑口的準備報playgroup 了

回覆:monster_melody 的帖子

想問坑口翠茵面試過程係點架?難嗎?會全程英文面試?交form 係咪要通宵排隊架?

引用:讀pn求其搵間近近地就得架勒。K1就要搵間好

原帖由 petercck 於 13-05-24 發表
讀pn求其搵間近近地就得架勒。
K1就要搵間好d。
playgroup和pn一定要讀。
除非係可以直升k1的pn,否則唔見得一定要讀。

將軍澳區嚟講, 東華三院華都獅子會, 東華三院力勤, 救世軍明德都係唔錯o既地區學校

請問大家報pn, 係報上午/下午/全日架? 其實我想幫囡囡報全日, 但又驚一下子要佢全日係學校, 佢會唔開心...
‹ 上一主題|下一主題