用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

君滙港vs 何文田 [複製鏈接]

屋企去2邊都差唔多,請問各家長,2間學校主要有咩唔同?13年1月b應該幾時開始報名呢?

0    0    0    0

引用:屋企去2邊都差唔多,請問各家長,2間學校主

原帖由 Kitty-lala 於 13-05-23 發表
屋企去2邊都差唔多,請問各家長,2間學校主要有咩唔同?13年1月b應該幾時開始報名呢?

...
其實理論上間間教既野應該差唔多,因為都係BASE ON同一教學理念,模式及教學法。君匯港比何文田新,校舍自然新d靚d,但師資都自然又冇何文田嗰d做得咁耐。君匯港會多位過何文田,另外要留意有冇校巴去你屋企,兩間路線會唔同,佢哋個website 有資料架喇。你應該14年10月左右報名,到時留意佢個website ,可online 報的。

引用:Quote:原帖由+Kitty-lala+於+13-05-23+發表

原帖由 JoyceNgYY 於 13-06-08 發表
其實理論上間間教既野應該差唔多,因為都係BASE ON同一教學理念,模式及教學法。君匯港比何文田新,校舍自 ...
Thx Joyce~! 但係聽朋友講好似好難入咁……

引用:Quote:原帖由+JoyceNgYY+於+13-06-08+發表

原帖由 Kitty-lala 於 13-07-22 發表
Thx Joyce~! 但係聽朋友講好似好難入咁……
沒錯,不過你個係大B,會有優勢,真係超想入既我建議你first choice 揀君𣿬港,同埋參加Artsplus既playgroup, 因為第一輪interview 可以係playgroup 裡進行,雖然參加playgroup都唔會優先取錄,但係熟悉的環境同老師帶領下,小朋友表現都會好d。

‹ 上一主題|下一主題