用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 KM call waiting報到
樓主: PJ
go

KM call waiting報到 [複製鏈接]

回覆:KM call waiting報到

我打去問左,要等埋註冊日即係6月中至6月尾左右,睇下仲有幾多位剩先再call waiting,現在大部份有offer的家長已經交哂留位費喇,要等埋註冊日先有實數呀!另外waiting 條隊的先後,就係小朋友當日表現的分數作準排先後!

引用:我打去問左,要等埋註冊日即係6月中至6月尾

引用:我打去問左,要等埋註冊日即係6月中至6月尾

原帖由 kumiso 於 13-05-24 發表
我打去問左,要等埋註冊日即係6月中至6月尾左右,睇下仲有幾多位剩先再call waiting,現在大部份有offer的 ...
咁我女實無望

回覆:kumiso 的帖子

我打去職完話未call,我問幾時幾話手頭上有D家長冇交留位費,佢地要call左了解左唔交原因先再call waiting!!

引用:上星期四晚經過,依舊爛地/屋一塊/間...+好

原帖由 gskw 於 13-05-20 發表
上星期四晚經過,依舊爛地/屋一塊/間... 好似好陰森恐怖

...
請問位置在哪裡呢?

剛忍唔住打去問,話應該6月尾會call waiting, 又話肯定咗唔註冊而首先放棄位嗰D,有機會喺6月頭call, 會打電話先,電話call唔到第一個家長,仲會call埋另一個,之後仲有信通知添!最遲7月31日會通知晒!
要讚一讚職員答得很詳細兼好好禮貌!

回復 mymelody999 的帖子

謝謝報料~~ 6月尾真係等好耐, 其他學校既大訂都交哂~~不過如果call我收我囡囡, 我唔介意浪費金錢, 因我們一家好喜歡劍鳴

回復 BethMum 的帖子

哈哈!唔洗客氣,我都係好心急所以忍唔住打去問,因為劍鳴係我最鍾意嗰間!

服務態度非常專業並有耐性解答問題very good

引用:回復+BethMum+的帖子 哈哈!唔洗客氣,我

原帖由 mymelody999 於 13-05-27 發表
回復 BethMum 的帖子

哈哈!唔洗客氣,我都係好心急所以忍唔住打去問,因為劍鳴係我最鍾意嗰間! ...
我都好心儀劍鳴,但職員話有千幾人考但上下午加埋只有152個學位所以好渺茫,好果等唔到你會讀哪一間啊唷?

‹ 上一主題|下一主題