用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 急 : hkps (kln tong) vs km...
go

急 : hkps (kln tong) vs km...

真心請教, 上星期六已註冊km (am) k1.... 交唒錢並買校服, 突然收到hkps call...一樣係am class

女兒屬乖巧坐定定的類型,但尚算開朗多言 (熟悉的環境人物下)

至於小學路向未完全想清楚..... 請給予經驗及意見, 感謝

回覆:Vana 的帖子

你幾時收call 架?

KM am不是國際班,樂基語境好d!!

引用:你幾時收call+架? +

原帖由 bbrabbit2011 於 13-05-16 發表
你幾時收call 架?
今日下午

回覆:急 : hkps (kln tong) vs km...

今日已註冊hkps  , 希望日內決定並盡快放位

acepno 發表於 13-5-21 14:46
may i ask where does your girl study in pn! her results are excellent !!

謝謝, 其實我們只是比較好運....

至於PN, 我相信關係不大..... 因為報名時女兒還未有上PN, 而我亦未有填寫PN學校在報名表上...

acepno 發表於 13-5-21 14:46
may i ask where does your girl study in pn! her results are excellent !!
I guess all schools like 坐定定型 children.

至少唔會好似km每年kill 3 成人...

請問是否2014-2015? 已經有offer??? 謝謝!

mimwing 發表於 13-5-31 12:05
至少唔會好似km每年kill 3 成人...

好似係N班升K1先係around 70%....有錯請指教

我地係k1 offer, 相信較易直升k2 (比較n升k1)... 其實主要係考慮兩校教學style 與及approach

immitensi 發表於 13-5-31 13:43
請問是否2014-2015? 已經有offer??? 謝謝!

係2013年9月入讀k1的offer.... 1415年都未開始報名

留意今年年尾吧...

km 幾谷下,多功課;
hkps 語境較好,
睇下你想要乜