用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 泳天,大一,史丹褔哪間學游泳較好?
樓主: griffinma
go

泳天,大一,史丹褔哪間學游泳較好? [複製鏈接]

引用:其實小朋友三歲初學,單對單學浮水,踢水$6

原帖由 griffinma 於 13-05-20 發表
其實小朋友三歲初學,單對單學浮水,踢水$600一堂真的太貴,如果佢要練水比賽,呢個價就可接受。所以我想先 ...
小兒以前的教練是一前港隊成員,而且對小朋友有一套教導方法,令小兒在數個月內有顯著的進步,十分滿意。而小朋友十分樂意跟他上堂,收340一堂。可惜他時間寶貴,沒聽聞再收學生了。

引用:泳濤+上網睇到唔太好

原帖由 kitioio0202 於 13-05-22 發表
泳濤 上網睇到唔太好
如海天和海濤比,是否海天較好?

史丹福幾好,啲池環境同教練都幾好,幾錫小朋友

引用:史丹福幾好,啲池環境同教練都幾好,幾錫小

原帖由 boby_kim 於 13-05-27 發表
史丹福幾好,啲池環境同教練都幾好,幾錫小朋友
就是在這間學過二年,前後大約共六個    月(因為這裏的更衣設在室外,所以冬天停了),進度不給私人教練的三個月。白費了時間。

史丹福,我可以安排反試學

史丹福,我可以安排反試學

回覆:泳天,大一,史丹褔哪間學游泳較好?

泳天好!!!

引用:其實小朋友三歲初學,單對單學浮水,踢水$6

原帖由 griffinma 於 13-05-20 發表
其實小朋友三歲初學,單對單學浮水,踢水$600一堂真的太貴,如果佢要練水比賽,呢個價就可接受。所以我想先
唔好意思,我 quote 錯又唔識改。海天同泳天很相似,泳天規模大些。如果好細小朋友初學,尖沙咀 YMCA 很好,除教練還有助教,小朋友更衣洗澡又放便,冬天都不用擔心。

‹ 上一主題|下一主題