用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有冇人放棄左york pn..
樓主: vickyyeung1204
go

有冇人放棄左york pn.. [複製鏈接]

引用:機會應該大左,因為有部分大仔(1月)轉左s

原帖由 BALL_B116 於 13-05-08 發表
機會應該大左,因為有部分大仔(1月)轉左special k1,應該有pn位可填補
錦請問special K係咪只收大仔?"中仔"可以讀嗎?有無校車?謝謝!

mimwing 發表於 13-5-8 09:21
放左啦..行政混亂數一數二, 請咁多人都咁亂, 真係唔明..

我都係最近寄信放左, 但行政混亂我就唔覺, 佢地又SMS 又寄信提家長要做D咩, 其實相對黎講佢呢方面做得唔錯. 我只係有自己覺得更好既OFFER 同埋佢得2個鐘既PN 所以放棄.

回覆:FB_baby 的帖子

引用:Quote:mimwing+發表於+13-5-8+09:21+放左啦

原帖由 VeryB 於 13-05-08 發表
我都係最近寄信放左, 但行政混亂我就唔覺, 佢地又SMS 又寄信提家長要做D咩, 其實相對黎講佢呢方面做得唔錯 ...
舊年報名唔通知面試等我打去問佢哋話in完了,今年再報面試完又冇信,收或唔收都俾封信啦!打出問又話遲啲會收到至今沒收到信,沒試過咁亂的!

cocoli1026 發表於 13-5-8 13:16
舊年報名唔通知面試等我打去問佢哋話in完了,今年再報面試完又冇信,收或唔收都俾封信啦!打出問又話遲啲會 ...

又會咁既? 唔通學校只好好照顧果班有OFFER既人? 我過左佢DEADLINE無俾錢 (因為打算WITHDRAW 但未寄信), 佢就兩三個SMS 黎REMIND ... 我唔想講到佢係因為追收錢, 之前有家長會唔係要俾錢佢都係好多個SMS 黎REMIND既.

放咗, 因為鍾意am, 但york am改了得2個鐘

回覆:有冇人放棄左york pn..

很早放了,没給deposit因不想佔位,個人不介意學校commerical但介意am班得2小時及太多强國人。Interview見識过他們的「厲害」,自問我家小孩一定唔够厲害(亦不想她被訓練成咁厲害)

得兩個鐘其實又真係好吾抵,雖則課程一樣姐,少甘耐

咁多人放棄但點解仲未call waiting 架?

已申請退位.祝各jm及你們的小朋友早日收到call啦.

我都係唔介意佢COMMERCIAL 反而覺得佢幫我安排我就咁俾錢晌學校做晒, 唔使湊佢地四圍學野, WEEKEND 係FAMILY DAY 仲好.  但兩個鐘既PN, 同埋PLAYGROUP 時我個女怕左個老師, 所以放棄.

引用:我都係唔介意佢COMMERCIAL+反而覺得佢幫我

原帖由 VeryB 於 13-05-09 發表
我都係唔介意佢COMMERCIAL 反而覺得佢幫我安排我就咁俾錢晌學校做晒, 唔使湊佢地四圍學野, WEEKEND 係FAMIL ...
請問怕左邊個老師?

引用:咁多人放棄但點解仲未call+waiting+架? +

退左位,因為有更好offer,但我都讚成其他媽媽話York 其實都收幾多學生,比好多offer。

回復 wiskylo 的帖子

我都因為係am班得兩個鐘放棄咗

引用:回復+wiskylo+的帖子 我都因為係am班得兩

回復 vickyyeung1204 的帖子

am得兩個鐘咋!其實有York pm class 更加好,pm有3小時,我擔心得2小時學少好多嘢
‹ 上一主題|下一主題