用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分 ...
go

準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分別嗎? [複製鏈接]

如題, 請賜教, 謝謝~
   0    0    0    0

回覆:Goodway 的帖子

冇分別

回覆:準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分別嗎

Thanks. 有此一問係因之前曾聽說2種 form print out 不同,親身去拎 form 表現較有誠實而印象分較高

無分別就好喇,無咁煩

去學校羅報名表好d,
可以知多d野:
知間學校係邊,
間學校有幾大,
入到學校可能見到學生,教師,
接觸到學校的教務員,
能和其他羅form既家長八掛下,
.....

醒目開學勳章

回覆:準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分別嗎?

從來未試過去取form, 但就會 color print, 好似靚d 咁

ekhc  same here!    發表於 13-5-7 00:42

回覆:準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分別嗎

無分別,舊年我都係全部download,仲要無 color既,全部bingo,當然,吾繫超級名校。如果你覺得有問題既, color print咯,而且靚d

唔該曬咁多位,咁我都係用 download form 算,交表先親自去睇下學校環境 ^^

不過很多名校是寄去學校攞申請表, 因為要核對出世紙, 所以沒有下載/親身去攞申請表之分~

真係唔講唔知 Thank you. 依家又知多d

回覆:準備報K1,請問用 download form 同親身去拎 form 會有分別嗎?

回復 terry_andriy 的帖子

我個仔係下年9月先讀 K

Goodway 發表於 13-5-4 23:56
如題, 請賜教, 謝謝~
真係無分別, 當年小兒報K1, 從冇試過親身去攞表 (唔係 download 就係寄信去攞), 最後都仲有幾間九龍塘名幼咗.

另外, 以我所知, 有幾間名幼仲只可以係"限定時間內"係佢個網上登記, 根住佢會整份專有報名 (有你登記時的一些個人資料和申請編號) 俾你去Print出嚟交
‹ 上一主題|下一主題