用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 何文田&君匯港維記playgroup突然今年七月停辦 ...
go

何文田&君匯港維記playgroup突然今年七月停辦 [複製鏈接]

回覆:何文田&君匯港維記playgroup突然今年七月停辦

我都收到通知,不過我排星期六,應該冇影響

我返返下無得返,小朋友又要年底先可以入PN,好無奈!又唔早D通知,四月三十日先通知七月無!如果俾offer嘅時候講明會七月會停辦我就一定唔會放棄之前讀緊嗰間囉,貪得意咩,明知出面playgroup D位咁搶手。之前嗰間都排咗成年先有㗎嘛...

佢哋宜家叫我哋考慮報Arts Plus, 想問下有無家長報過可以俾D意見?學費Double㗎!!!

佢哋有冇解釋點解咁突然?

引用:佢哋有冇解釋點解咁突然? +

原帖由 JoyceNgYY 於 13-05-01 發表
佢哋有冇解釋點解咁突然?
會搬去尖沙嘴喔

回覆:cyan_yan 的帖子

Playgroup 搬去尖沙咀?

其實唔係搬,Arts Plus同維記無關係的,只係維記校監有份做顧問。佢哋會優先接收維記HMT & HG playgroup舊生。尖沙咀係新分校,8月1日先開始開班運作。原校喺天后!Arts Plus學費平均hourly rate係維記一倍

回覆:JoyceNgYY 的帖子

佢哋話要用埋playgroup間課室做PN班房,可以收多D人.....

引用:其實唔係搬,Arts+Plus同維記無關係的,只

原帖由 bamalamb 於 13-05-02 發表
其實唔係搬,Arts Plus同維記無關係的,只係維記校監有份做顧問。佢哋會優先接收維記HMT & HG playgroup舊 ...
即係幾錢?

引用:Quote:原帖由+bamalamb+於+13-05-02+發表其

原帖由 seamama 於 13-05-02 發表
即係幾錢?
二、四、六,三天月費$9000,還貴過國際學校耀中、kingston!

$5626 for 15 classes @ 1.5 hrs each = 22.5hrs total

引用:Quote:原帖由+seamama+於+13-05-02+發表即

原帖由 sagesage 於 13-05-02 發表
二、四、六,三天月費$9000,還貴過國際學校耀中、kingston!
應該唔係月費,係for一個module 15堂。尖沙咀校$6750/15堂,每堂1.5小時,平均$300/hour。維記$2492/mth(逢二、四),每月當返足8堂,每堂2小時,平均$156/hour。

回覆:bamalamb 的帖子

真係好貴。

‹ 上一主題|下一主題