用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 大坑真光CALL WAITING 未?
樓主: pelegia
go

大坑真光CALL WAITING 未? [複製鏈接]

Do they really have 'Waiting Seats' for public....?  There were very few in the past (i found from EK)!!!

其實學校仲咩攪到咁閔先放結果?
收左生仲要買校服、報校車、家長會..
過多一兩星期.. 其實都已經開左學啦..
快D

所以會唔會其實佢地無位放出街??
之前幾年都好少人喺EK講收到CALL....

咁至少都應該打去問時, 佢應該話依家陸陸續續call 緊..
等我地呢班心急既家長知道, 如果呢派收唔到CALL即係無望麻..

wankapo 發表於 13-8-7 00:31
希望快趣call
事關校車到而家仲未confirm
應該係等埋call waiting 生
請問校車confirm咗未? 學校話要過多1-2星期先call waiting....

引用:Quote:wankapo+發表於+13-8-7+00:31+希望快

原帖由 pingumui 於 13-08-13 發表
請問校車confirm咗未? 學校話要過多1-2星期先call waiting....
到今日中話過多一兩星期先call?

引用:咁至少都應該打去問時,+佢應該話依家陸陸續

原帖由 Vijoyce 於 13-08-12 發表
咁至少都應該打去問時, 佢應該話依家陸陸續續call 緊..
等我地呢班心急既家長知道, 如果呢派收唔到CALL即 ...
係呀!有媽咪星期一打咗去問

回覆:大坑真光CALL WAITING 未?

啱啱再打去學校問,個女士話因為無人退學位,所以滿額,唔會call waiting喎!
我無駁佢,咁肯定係內定啦!咁點解有媽媽星期一打去時又話會遲d call呢?!

回復 pingumui 的帖子

唉,好失望!不過都估到,內定都大把人爭,幾時會到我哋D街外人吖。

我覺得完全唔call太過份!

如果佢咁答都好呀.. 起碼唔洗再等等等..
最怕明知白等.. 傻傻地等到開學~~~

引用:啱啱再打去學校問,個女士話因為無人退學位

原帖由 pingumui 於 13-08-15 發表
啱啱再打去學校問,個女士話因為無人退學位,所以滿額,唔會call waiting喎!
下我無駁佢,咁肯 ...
下!無人退學? 明明呢到好多家長唔讀!!一係就話call晒waiting而家滿額甘會好d lor

哎,既然係甘,就唔好答人遲一個星期call 啦

哎,完全死心

引用:Quote:原帖由+pingumui+於+13-08-15+發表啱

原帖由 myhappybb 於 13-08-15 發表
下!無人退學? 明明呢到好多家長唔讀!!一係就話call晒waiting而家滿額甘會好d lor

哎,既然係甘, ...
佢仲話因為家長對學校有信心,所以無人放棄學位喎:;pppp:佢咁講大話,我有想過拆穿佢

回復 pelegia 的帖子

算啦.. 認真你就輸..
呢D野都係識人好過識字..
寫左8封求位信.. 只得到呢個答案..
我對呢間學校真係好失望~

但我有不少朋友都收到KV, ST CLARE既WAITING CALL~
‹ 上一主題|下一主題