用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

del [複製鏈接]

deleted
   2    0    0    0

回覆:Englandbaby 的帖子

手部肌肉發展應未得,浪費時間和金錢。

回覆:三歲幼兒需要學畫畫嗎

i dont think learning to.draw is a must.  you can start if bb seems interested.   Else dont waste money and you are better off nurturing his interests and talents than enrolling unnecessary classes.

My kid started at 3 because I wanted to train his little muscles.  As it appears to me that his little muscles are quite weak.  After a few classes of training, his little muscles have improved a lot!  i guess putting the kids in drawing class isn't really wanting them to be good at drawings or stuff like that.  More importantly, is to see if these activities will help your kids to improve some skills which they are lacking of.

回覆:三歲幼兒需要學畫畫嗎?

畫畫唧創造力視乎畫室導師。試下畫畫也無妨。

同意,視乎老師點教,我個仔老師話6-7歲前晤會要求小朋友畫得似,係教小朋友點表達自己所想嘅,發揮創作力,所以阿仔同啲同學啲畫好搞笑,eg,太陽伯伯熱到流汗,變咗落雨

回覆:三歲幼兒需要學畫畫嗎?

Finger paintings

引用:參加畫畫班,是培養創造力,想像力,小朋友

原帖由 sancheng138 於 13-04-16 發表
參加畫畫班,是培養創造力,想像力,小朋友並不需要參加正規畫畫班,可以倞塗鴉,可以用顏料直接用手印,或 ...
good point !

sancheng138 發表於 13-4-16 03:56
參加畫畫班,是培養創造力,想像力,小朋友並不需要參加正規畫畫班,可以倞塗鴉,可以用顏料直接用手印,或 ...

AGREE. 我女2歲半, 我見佢都好ENJOY畫畫/塗鴉, 我就俾佢試吓上堂, 平平地, 培養興趣同專注力, 都覺得唔錯...佢又開心...^^

引用:Quote:sancheng138+發表於+13-4-16+03:56+

原帖由 dada123 於 13-05-30 發表
AGREE. 我女2歲半, 我見佢都好ENJOY畫畫/塗鴉, 我就俾佢試吓上堂, 平平地, 培養興趣同專注力, 都覺得唔錯. ...
你女兒在那裡上畫畫班?

我個女都係2歲半開始學,佢好鍾意,都係比佢玩0下,老師都會教0下佢用筆同畫線,佢本身專注力好好的,所以學得好快。

我就係書局買左幾本DISNEY既練習簿.. 有填色、聯線、MAZE、配對等等..
阿女幾星期前仲亂油一統.. 玩左幾星期(佢好鍾意, 每日都要玩一小時).. 依家填色唔多出界, 仲用好多色彩, 好明顯小肌改善了, 控制到手既力量~~

PS. 佢2歲9個月...

仔仔五歲先比佢學

囝囝3歲半,平時都鍾意塗鴉亂畫,今日比佢參加女青年會幼兒畫班,好平,上咗一堂1個鐘,完全無諗過係老師指導下可以畫到咁,我已經好滿意

‹ 上一主題|下一主題