用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 約克中英文幼稚園 請問今年 York pn 收左幾多人?大約有幾多班?thanks ...
go

請問今年 York pn 收左幾多人?大約有幾多班?thanks [複製鏈接]

0    0    0    0

回覆:tamching214 的帖子

回覆:請問今年 York pn 收左幾多人?大約有幾多班?thanks

Thanks

回覆:請問今年 York pn 收左幾多人?大約有幾多班?thanks

幾多人in呢?

回復 tamching214 的帖子

原則上報左都會in,校長話今年2,3千人報

回覆:Chirley 的帖子

thanks

咁即係"唔係"人人都收啦!成日講到係人都收,入去讀好似好唔馨香咁。當我收到有pn offer時真係好開心,但當話比人地聽我果仔即將讀york時,人地"吓"左聲,問我有冇其他揀。唉。。無奈

回覆:sweethun 的帖子

如果自己覺得好,就唔好理人。其實去年11月已經問過學校PN有3節,每節收80人左右。總數240左右。根本冇可能係人都收PN。個個都話有offer,應該係加埋2014 K1同2014 Special K1(= 2014 PN) offer, 所以就人人都有咯。我係EK都冇見有人reject, 不過就有一位朋友囝囝係reject.

回復 TeriAnla 的帖子

其實我本身對YORK冇咩野,聽完個校長BRIEFING都覺得OK, 幾POSITIVE.只係周遭既人令我覺得揀佢好似有問題咁...

引用:回復+TeriAnla+的帖子 其實我本身對YORK冇

原帖由 sweethun 於 13-04-06 發表
回復 TeriAnla 的帖子

其實我本身對YORK冇咩野,聽完個校長BRIEFING都覺得OK, 幾POSITIVE.只係周遭既人令我 ...
係啊,個個朋友都話係人都收㗎,我都唔係好明

其實係人都收有咩問題,我身邊都有好多三八比我感覺睇唔起我咁,但至少我串 D 講句我 afford得起,佢地 D仔女只係讀緊學卷kg,如只計課程,我唔相信會好過 york 囉!

我都好慶幸York 收我個女讀K1. 對校長嘅印象幾好,覺得佢係真心想教好小朋友,講真,辦學又唔係開善堂,用者自付好合理呀參加課外活動係自願性質,豐儉由人啫。

我仔仔現在14個月,下年讀pn,我都仔仔讀York主流班。我知道有好多小朋友未有pn Offer,已經有K1 Offer。怎樣可以做到這樣?我現在要一同報讀pn及K1?

回覆:nasu 的帖子

my son is studying Pn now.i really like this school because my  son has a happy school life.I do not know why there are so many complains about york.I  have decided to continue his studies in York.Therefore you no need to worry about it

‹ 上一主題|下一主題