用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣恩博
樓主: 貓貓cat
go

荃灣恩博 [複製鏈接]

引用:因為個邊加左稅,所以我地都要俾貴左,無計

原帖由 C蓓媽 於 13-04-14 發表
因為個邊加左稅,所以我地都要俾貴左,無計,所以無咩必要都唔好再請過,巧煩架,哈哈!

...
尋日同老公去搵工人,佢嬲嬲到話煩,同而家個印印講比一萬蚊佢,叫佢繼續做,但我家工人冇乜反應囉,佢honey吾比佢再做,要返去生仔,我叫老公算啦,真係吾好阻人發達lu~~

我都話左佢地志不在此囉..都唔關事...佢地要結婚走都阻唔到佢架啦...貓貓, 你有無話放佢一個月假結婚, 再回來做~?
因為一聽起比成7,8千AGENT FEE仲有其他野都未計.....萬一請個衰O既回來, 做2做又話唔撈, 又要賠比佢, 又要機票, 真係仲煩....

貓貓cat 發表於 13-4-14 16:36
我用尾去in,不過講明得下午offer乍,到時我想同校長傾下可吾可以攝到上午比我,如果,我都可以考慮,因為 ...

係咩?? 乜葵興太陽島實收架咩? 我都有報喎, 不過佢仲未叫我去IN呀, 佢之前講左, 因為是細B, 所以都要預5,6月先有得IN....個間太陽島我有去佢OPENDAY呀, 其實老師係NICE 及有愛心(感覺),不過環境就差D, 污糟D囉。。。不過其實地點我唔算好就腳囉, 同埋SURE我無法送佢返學囉...如果佢叫我IN, 我都會去IN下~!

引用:我地講講下思博變了講姐姐,哈哈!我想conf

我地講講下思博變了講姐姐,哈哈!我想confirm下依家邊個會讀架??如是我估大家住附近,遲啲可以係fb or w ...
如果無其他offer 應該都會讀思博, 但下午班喎

引用:我都話左佢地志不在此囉..都唔關事...佢地

我都話左佢地志不在此囉..都唔關事...佢地要結婚走都阻唔到佢架啦...貓貓, 你有無話放佢一個月假結婚, 再回 ...
我講左1萬蚊,佢都冇乜返應,如果放佢1個月,返黎有鬼左典算,佢好肯bb呀,仲話要快d生5個呀,我都費事阻人勒,希望我又好好彩,請到個合格既姐姐啦!

引用:Quote:貓貓cat+發表於+13-4-14+16:36+我用

係咩?? 乜葵興太陽島實收架咩? 我都有報喎, 不過佢仲未叫我去IN呀, 佢之前講左, 因為是細B, 所以都要預5,6 ...
太陽島我都未去in呀,不過有d fd去左in,身3日就收信,test
係疊下杯仔,傾下計甘就收喎,佢話等歲半就會call我地去in,我同你一樣會去in,不過讀……就吾係太想,環境好吾掂,又真係太舊,我有fd n1開始讀,讀到k2轉校,日日吾願返學,學到合群自理之外,連a-z都未學齊,然後轉左身2間幼稚園,我fd個仔連sunday都問洗吾洗返學,好想返,所以太陽島係我心目中真係吾太興趣!

回覆:荃灣恩博

貓,我姐姐同你個件相反,佢好似唔多想生bb咁!

個時報太陽島都係大包圍報住先啫,都諗住k班閃人架啦!

貓貓cat 發表於 13-4-14 16:44
尋日同老公去搵工人,佢嬲嬲到話煩,同而家個印印講比一萬蚊佢,叫佢繼續做,但我家工人冇乜反應囉,佢hone ...

如佢想返去多多錢都留唔到佢了

C蓓媽,媽媽CAT,點解太陽島仲未比你地IN既?你地個B係幾多月出世架?
我IN左拉

引用:C蓓媽,媽媽CAT,點解太陽島仲未比你地IN既?

原帖由 kitty8088 於 13-04-15 發表
C蓓媽,媽媽CAT,點解太陽島仲未比你地IN既?你地個B係幾多月出世架?
我IN左拉
甘你收吾收呀,我仔10月出世架!今個月月尾先夠歲半in.

引用:貓,我姐姐同你個件相反,佢好似唔多想生bb

原帖由 C蓓媽 於 13-04-15 發表
貓,我姐姐同你個件相反,佢好似唔多想生bb咁!

個時報太陽島都係大包圍報住先啫,都諗住k班閃人架啦!
係呀,去邊度讀都諗住完n就閃,不過葵興超級吾就腳!

貓貓cat 發表於 13-4-15 11:38
甘你收吾收呀,我仔10月出世架!今個月月尾先夠歲半in.

咁攪野,我都係十月B喎,但因為佢未夠歲半走左去IN,----佢地叫我過去
但IN完再過左歲半先IN,因為佢疊野完全難唔到佢,但去到要聽指令時衰仔走圍走,見到D
好舊的圖案咭即閃人唔想要,哈.....
但佢地又比多次機會IN我個仔喎,奇怪呢@@

Agree kitty 多多錢都留不住工人,依家佢地咁搶手,走左回來唔怕無人要囉!

Kitty你仔幾時見架!點解有2次機會!即仲未話收你呀?
我女11月尾架!佢話細b預5,6月!

太陽島個度其實幾雜架,我都要搭一程巴士再行先到。仲要行佢地長學校我樓梯!

C蓓媽 發表於 13-4-15 12:12
Kitty你仔幾時見架!點解有2次機會!即仲未話收你呀?
我女11月尾架!佢話細b預5,6月!

...

我上星期IN咋,照理佢咁唔聽話都應該唔再IN,咁多人仲報緊,
我個同貓CAT媽一樣係十月尾B黎,唔知係米當日佢IN時疊野好靈活,同埋識講野先至比多次機會

佢當日疊好野後,老師就攞左D咭(其實係紙過左膠上面有D圖案真實公仔),但老師比左佢後佢即刻掉
鬼左佢(因為張咭係好舊黑黑地的)之後老師叫我試下比佢,佢都唔願取,佢就走左去其中一個地方度講
指著講,花花呀,草草呀...啊...咁囉....= ="
之後因為咁唔使IN拉,老師話會比多次機會佢IN喎,成件事就係咁,我都估唔到

C蓓媽 發表於 13-4-15 12:14
太陽島個度其實幾雜架,我都要搭一程巴士再行先到。仲要行佢地長學校我樓梯!

...

我都係只是一個踏腳石咋,博有無全日班
講真細B真係無計拉IN N班,有咩收就去左先咁解咋
真係唔到我地點

引用:Quote:C蓓媽+發表於+13-4-15+12:12+Kitty你

我上星期IN咋,照理佢咁唔聽話都應該唔再IN,咁多人仲報緊,
我個同貓CAT媽一樣係十月尾B黎,唔知係米當日佢IN ...
哎呀!甘好有得in兩次,in既經驗我好小呀,我只係in過joyful一次甘大把,當時仲要得11個月,最後都吾收,太陽島in兩次甘好,甘而竹家係咪等回音呀?死啦,我仔坐吾定架,實in in下走左去啦,又鐘意掉野,又未識講花花草,唉…淨係識講d bb外星話乍!

引用:Quote:C蓓媽+發表於+13-4-15+12:14+太陽島

我都係只是一個踏腳石咋,博有無全日班
講真細B真係無計拉IN N班,有咩收就去左先咁解咋
真係唔到我地點mo ...
HAHA唯有下胎計好日子先好制造,生返個大b啦:;pppp:

貓貓cat 發表於 13-4-15 12:55
哎呀!甘好有得in兩次,in既經驗我好小呀,我只係in過joyful一次甘大把,當時仲要得11個月,最後都吾收,太 ...

我原全唔知佢可以比多次機會我
依家係等下一次IN,六月啊
我同你一樣呀,我個仔都係仲恴掉野,佢係見到果樣無興趣的就掉,我相信
老師都見慣哂呢D情況 ,不過要撞果日衰仔心情好吾好
你幾時IN呀?
,未必唔得既,可能你果突然見到佢果D咭有興趣都唔定的
‹ 上一主題|下一主題