用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Ukulele 小結他好似幾啱一家大細玩
go

Ukulele 小結他好似幾啱一家大細玩 [複製鏈接]

最近經常聽到有人提及Ukulele小結他,前排好奇上網𥄫下係乜鬼,都冇諗過結他可以咁細把請原諒我見識少今曰見到facebook有人share咗張相,係彩色嘅小結他,好可愛!係間音樂中心做緊pomo,$200就有支,仲送試堂!好想帶埋小朋友去試下,各位jm可否比啲意見我

0    0    0    0

很有趣, 結他那麼細, 請問試堂學玩有無年齡限制? 我都想比囡囡試吓.

回覆:annielsy0507 的帖子

你小朋友幾大呀?Ukulele 需要用到手指小肌肉及雙手的協調, 所以太細年紀可能應付得唔好。另外ukulele好適合喜歡唱歌既小孩子,因為可以自彈自唱嘛~~

I'm also interested. May I have more information?

回覆:Ukulele 小結他好似幾啱一家大細玩

I am interest too, have trial class?

邊度有得學?可否給我資料~
謝~

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 有意者請自行 PM 樓主查詢. 謝謝!
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

Sorry 呀各位 jm,因為我見間野做緊pomo,膽粗粗地去咗試堂,哈哈覺得好好玩仲報埋名,所以忙於練習,而家先上返黎覆大家我pm咗你地喇!我本身之前都有學下樂器,今次我自己親身體驗覺得間野幾好,值得推薦!

pls pm me fthe  info too  a

岩岩想按PM但按錯制TIM

shel0208 發表於 13-4-4 23:59
pls pm me fthe  info too  a

PM O左喇~
‹ 上一主題|下一主題