用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Victoria and 北角民生全日, any comment?
go

Victoria and 北角民生全日, any comment? [複製鏈接]

Victoria and 北角民生全日, any comment? Thanks! {:1_1:}
   0    0    0    0

回覆:Victoria and 北角民生全日, any comment?

Victoria... But which campus?

中康呢?

amysytsui 發表於 13-3-21 11:44
中康呢?

中康收到信啦?

未呀,今個星期五會出信,到時先知,但民生星期六又要再交錢啦...

引用:未呀,今個星期五會出信,到時先知,但民生

原帖由 amysytsui 於 13-03-21 發表
未呀,今個星期五會出信,到時先知,但民生星期六又要再交錢啦...
係啦,希望明天收到消息啦

咁大家有乜意見?民生全日想呀仔學多D嘢,好過無無聊聊同工人姐姐喺屋企,但維記又好似幾好...

引用:咁大家有乜意見?民生全日想呀仔學多D嘢,

原帖由 amysytsui 於 13-03-21 發表
咁大家有乜意見?民生全日想呀仔學多D嘢,好過無無聊聊同工人姐姐喺屋企,但維記又好似幾好... ...
唔好諗啦,明天有結果先算啦 。

vic. campus of man shan not too good

amysytsui 發表於 13-3-21 16:16
咁大家有乜意見?民生全日想呀仔學多D嘢,好過無無聊聊同工人姐姐喺屋企,但維記又好似幾好... ...
民生全日都幾好呀...
維記甘貴.,又得半日..好似仲要買基金!?

回覆:Victoria and 北角民生全日, any comment?

我有個朋友,BB讀Victoria唔鍾意,後尾轉咗去民生,開心又投入學嘢,好少見人真係quit Victoria,中產多數鍾意維記d名氣。

民生全日班得十幾個位咋。昨日註冊,你有冇去?
維記應該知咗結果,有冇收呢?

回覆:Victoria and 北角民生全日, any comment

乜民生全日得十幾個位咋?你pn定k1?民生全曰學费包午膳,好抵

民生(PN)註冊有去呀,昨晨還未收到維記的信!裘先落去見倒有信(唔知點解昨天郵差派完信後見唔倒),維記都收左,十五十六...去民生機會大D

引用:民生(PN)註冊有去呀,昨晨還未收到維記的信

原帖由 amysytsui 於 13-03-24 發表
民生(PN)註冊有去呀,昨晨還未收到維記的信!裘先落去見倒有信(唔知點解昨天郵差派完信後見唔倒),維記都收 ...
那打個招乎先!我仔仔也是民生全曰pn

樓主點解揀民生唔揀維記?可以分享下嗎?

魚王 發表於 13-3-25 08:31
那打個招乎先!我仔仔也是民生全曰pn
我仔仔也是民生全曰pn^^

Hello 大家好!
fionapangcp, 其實最主要考慮到民生喺全日,相信民生喺教學上唔會比維記差得太遠,所以我想返全日比返半日三句鐘的發展會快D,因為有時見到呀仔喺屋企好無聊,工人又未必得閒理佢,比老師教好過比工人教。

LEUNG2858  我都贊成比老師教好過比工人教, 民生無咩活動空間, 但出名老師有愛心, 與學生關係好好.....  發表於 13-3-25 23:59

回覆:amysytsui 的帖子

I see, thx, 我都應該會比阿女讀民生,希望無揀錯!

回覆:Victoria and 北角民生全日, any comment

請問民生全日學費幾錢

引用:Hello+大家好!fionapangcp,+其實最主要考

原帖由 amysytsui 於 13-03-25 發表
Hello 大家好!
fionapangcp, 其實最主要考慮到民生喺全日,相信民生喺教學上唔會比維記差得太遠,所以我想 ...
不過好似每日1.5 hr net teacher for half day class, but not all the time i heard, but mang sang are really native teacher

‹ 上一主題|下一主題