用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 英華簡介會成功仲未收到電郵 ?
go

英華簡介會成功仲未收到電郵 ? [複製鏈接]

回覆:英華簡介會成功仲未收到電郵 ?

我收到的電郵是失敗!試了過百次!但都失敗!現在滿額了!
有無好心人可讓步張票給我?謝!

回覆:Irismammy 的帖子

遲少少可以上網睇翻,上年都係咁!

個system 根本負荷唔到咁大量的申請, 我在11:30才收到email, 但個email發出時間係9:15, 遲了兩小時, click條 link confirm 當然話唔成功。

本人對校方系統未能配合卻作此等安排極之反感。

引用:遲少少可以上網睇翻,上年都係咁! +

原帖由 seamama 於 13-03-08 發表
遲少少可以上網睇翻,上年都係咁!
我今朝登記唔到,不斷再試,之後就話我的電話同電邮都已經登記,不可再用,想問下係咪代表成功,但收唔到email同成功登記的顯示,thx

回覆:agnesmomo 的帖子

即係唔成功,校方話明要收電郵確認!過晒兩關先OK!門檻高既簡介會,攪到好似好搶手!

回覆:Andymammy 的帖子

簡直混亂啦!

回覆:英華簡介會成功仲未收到電郵

遲D上網睇番啦. 如果真係好想好想去學校聽, 咪試下早少少去,睇下有冇得排隊等後補囉. 梗有D人報咗名,到時又唔出席的.

點解今年會咁混亂。我舊年是一登記便成功。

引用:點解今年會咁混亂。我舊年是一登記便成功。

原帖由 hadwinboy 於 13-03-08 發表
點解今年會咁混亂。我舊年是一登記便成功。
聽以前家長講,三年前都有不能登入server 的問題。有時,真是很難預計網站的登入數目。
我覺得親自到簡介會,可直接向校方發問及有即時回應,有別於上網睇video。很希望林校長可考慮額外加塲,或可在5月開放日加開介紹學校環節及Q&A,方便各位就好了。

引用:Quote:原帖由+hadwinboy+於+13-03-08+發表

原帖由 ASamSam 於 13-03-09 發表
聽以前家長講,三年前都有不能登入server 的問題。有時,真是很難預計網站的登入數目。
我覺得親自到簡介會 ...
我睇番去年資料,原來有7場,當我上網 book 時,頭5場都 full 了,所以我只能 book 加開的兩場(特別場). 但今年少了場數,如果每場人數不加,那麼今年真的會難 book 了.

不過我於講座時,是沒有 Q& A 環節,我覺得於網上睇番其實也一樣,分別在於去年可以於講座後即交報名表,我不用走多轉。

回覆:英華簡介會成功仲未收到電郵

剛剛收到確認信!

‹ 上一主題|下一主題