用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 九龍禮賢call Waiting未?
go

九龍禮賢call Waiting未?

請問九龍禮賢係咪已經call Waiting?

應該未,我們正取的剛6/3才交留位費,希望幫到你。

我也很心急. 但實際幾時CALL都唔知? 來信寫了三個日子之前 (即註冊後). 真的不知道怎樣分別係分三次CALL, 還是一次過到8月先CALL?

真係好心急!

請問有無人收到waiting list 既call? 雖然都唔期望會得,不過真係想知call 左未呀.Thanks.

我打左電話去問...話宜家(3/12 前)...即係已經CALL 緊
所以無望了

引用:我打左電話去問...話宜家(3/12+前)...即係

原帖由 yenyenBB 於 13-03-11 發表
我打左電話去問...話宜家(3/12 前)...即係已經CALL 緊
所以無望了
話宜家(3/12 前),即未call waiting完(今日只是3/11),仲有機。

回覆:九龍禮賢call Waiting未?

Call 了,要再等第二輪。

我唔等了...之前CONFIRM左果間要交$$啦

回復 kitwing888 的帖子

咁實無機啦! 仲要等第二論. 唉!

請問大家有沒有寫求位信呀?

好希望轉到上午班,因為無人照顧仔仔

引用:好希望轉到上午班,因為無人照顧仔仔