用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 拔萃女小學 有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS
go

有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS

請問這幾年有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS ?  因小女現就讀德望幼稚園,想知有冇機會入讀, 讓我早有心理準備, 謝謝!!

It all depends on what type of your girl, the school is not the major consideration, my girl is also studying in a traditional kindergarten but because of her own character, hard-working, smart, responsive and aggressiveness, she got an offer.

My daughter's classmate comes from GH kindergarten.

樓主, 好睇人..
德望只係出名一條龍..
你可以問下學校有冇數據,
sc, km, hkps(ascot)..年年都有3-4%入到..cckg 就去到2X%
但係加埋已經係7-8成人..

Actually more than 70% CCKG girls got in this year

回復 rcool 的帖子

how do you know CCKG got more than 70% accept this year.Do you work for the school ?

Stop making false statement. Mrs Dai said their is a cap for CCKG
and below 50%·

rcool  why would there be a cap? Do u work for DGJS?  發表於 13-5-21 09:22

回覆:有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS

SP都有1x%

回復 PoohsBaby 的帖子

CCKG 有七成都唔奇嘅,一年得84個畢業生,算一半係女仔啦,咪只有42人嗻,收30個咪七成囉!不過,我同意Mrs. Dai近年係刻意減少,如果以人數計算,呢兩年真係收多左好多SPK與SPN,聽聞因爲CCKG家長太過富貴,好多讀完小學就送左去英國美國讀中學,或是轉去香港其他international school,令DGS覺得浪費佢地小學6年嘅心血,甘倒不如收少D,收多D較爲中產背景嘅SPK、SPN、靈糧堂、德望、宣道、培正等等。

收多左spn, spk聽講應該係有其他原因嘅.....

TST_Mama 發表於 13-5-23 13:50
回復 PoohsBaby 的帖子

CCKG 有七成都唔奇嘅,一年得84個畢業生,算一半係女仔啦,咪只有42人嗻,收30個咪 ...
SPK、SPN ???

'that's surprising!!!

引用:回復+Mukchilee+的帖子 可以透露下咩原因

引用:+本帖最後由+Mukchilee+於+13-6-5+02:46+編

原帖由 Mukchilee 於 13-06-05 發表

收多左spn, spk聽講應該係有其他原因嘅..... ...
I want to know also.

引用:+本帖最後由+Mukchilee+於+13-6-5+02:46+編

引用:請問這幾年有沒有德望幼稚園的學生成功入請

原帖由 antmom 於 13-03-05 發表
請問這幾年有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS ?  因小女現就讀德望幼稚園,想知有冇機會入讀, 讓我早有心 ...
我鄰居個女兒今年升女拔,佢都係讀德望,佢話有7個德望同學仔入了女拔!

回覆 antmom 的帖子

of course, in 2012, I think at least 4-5 girls admitted by DGJS

回覆:有沒有德望幼稚園的學生成功入請DGS

May I know does DGJS take Vic Kinder's kids? I'm an alum of DGS n DGJS, is struggling whether to let my girl go to SC or Victoria, anyone has recommendations? Thx'

回覆:Honbbbtt 的帖子

I want to know too