用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 校際音樂節
go

校際音樂節 [複製鏈接]

我想問你地如果佢寫10:45am報到,係咪11:00am會準時開始?

0    0    0    0

回復 mslai9212 的帖子

對, 準時開始. 不過, 如果你個小朋友是比較後,遲少少到都ok.

醒目開學勳章 王國長老

回覆:校際音樂節

如果前面有上半場,一般都會overrun

回復 Charlotte_mom 的帖子

即係唔會提早開始嗎?
假如上半場好多人無到!!

回覆:mslai9212 的帖子

No, will start at the time stated

回復 marcuscyrus 的帖子

thank u ^^

不好意思!  我唔記得如有上/下半埸, 分紙是應該等埋下半埸才會有的.  對嗎?  
如果等唔倒取分紙, 請問會如何安排?  

回覆:dlh525 的帖子

分紙在後半場完之後才給的,並不需要小朋友自己攞,代領也可以,但要出示藍色張紙。

回覆:dorway 的帖子

準時係美德。還有,遲到進場係會影響正在或準備出場嘅參賽者

回復 dorway 的帖子

請問係咪一完下半場就派分紙?定係要等一段時間先分派?
同埋賽後有無評伴發言時間?

回復 littlecook 的帖子

下半場完了, 評判計埋d分, 之後有comments時間, like base on什麼比分, expect d mud, 之後annouce 季軍, 亞軍, 1st place(都有講佢地點解攞獎), 攞獎小朋友出去攞分紙, 不過成個過程都唔比影相, 之後派其他小朋友的分紙(小朋友跟号數坐),  有獎小朋友之後可以同adjudicator 影相(無獎都可以掛?!), 完成..

我想問我小朋友第一場比賽, 但可能等唔倒攞分紙要走先, 稍後才大人過去拿.  有冇問題?

回復 dlh525 的帖子

見上年有家長係咁做.......但如果有名次,親身上台會開心d law...(當然要等到最後一刻先知有冇名次啦)

dlh525 發表於 13-3-4 10:13
我想問我小朋友第一場比賽, 但可能等唔倒攞分紙要走先, 稍後才大人過去拿.  有冇問題?  ...

可以,但緊記大人要有參賽通知書,藍色個張,唔好太遲返去,萬一走晒你便白走一趙

醒目開學勳章 王國長老

引用:回復+dlh525+的帖子 見上年有家長係咁做..

原帖由 emibaby 於 13-03-04 發表
回復 dlh525 的帖子

見上年有家長係咁做.......但如果有名次,親身上台會開心d law...(當然要等到最後一刻 ...
有得睇架評判通常俾分時會將有potential果d自己分紙keep, 無份果d就直接交俾隔離職員。當然最後會有微調,但大概估到有無機lor(有keep應該好大機,雖然有機會微調時放返出黎,無keep就應該無機喇)

cpcog  Now they will write down the mark on a special paper so won't keep the mark form anymore.  發表於 13-3-4 21:39

回覆:Charlotte_mom 的帖子

都好難睇到評判有冇keep 架喎

醒目開學勳章 王國長老

引用:都好難睇到評判有冇keep+架喎 +

原帖由 Honeymum 於 13-03-04 發表
都好難睇到評判有冇keep 架喎
有D動作好大,成張紙拎起遞過隔離等人拎。有d動作細d

回復 Charlotte_mom 的帖子

我地當日評判沒有將d分紙分開, 2場都係一搭過的, 不過我都留到佢有幾隻色筆的, 有potential的會轉筆, 其他人只會用一支筆(佢個人習慣)..

醒目開學勳章 王國長老

星期六我女果場仲有分開呀
‹ 上一主題|下一主題