用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Infinity Learnxxx (天后)- 小一面試班
go

Infinity Learnxxx (天后)- 小一面試班 [複製鏈接]

有無小朋友係這個教室上過小一面試班,有用嗎?

0    0    0    0

回覆:sh_yip 的帖子

簽名被屏蔽

引用:今日D100+開心快活人節目請了這間教室來講

原帖由 joe914 於 13-02-28 發表
今日D100 開心快活人節目請了這間教室來講小一面試,可以聽下先決定啦!

...
再問多d人,有3位小朋友上過佢哋的小一面試班,但最後係一個offer都無。

其實上左唔一定會考到。始終面試要睇小朋友臨場的表現。

其實上面試班只是一個課程, 父母要平日教導, 例如基本禮貌, 生活常識, etc 面試班是個扶助. 好似返學上堂, 考試好不好都依靠有無係屋企溫習.

引用:其實上面試班只是一個課程,+父母要平日教導

原帖由 McBonnie 於 13-03-01 發表
其實上面試班只是一個課程, 父母要平日教導, 例如基本禮貌, 生活常識, etc 面試班是個扶助. 好似返學上堂,  ...
我都明白,臨場面試表現最重要,面試班唔係實得!

回覆:sh_yip 的帖子

我相信interview class 只是賺錢工具,唔信唔上一定考唔到!大家努力!

回覆:Infinity Learnxxx (天后)- 小一面試班

‹ 上一主題|下一主題