用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

收生月份 [複製鏈接]

請問收生是由那個月份開始?
   4    0    0    0

大致9月10月左右報名,12月面試,1月2月左右派信

回復 b3410 的帖子

甘請問如在10月出生可做大仔嗎?

回復 rinarina 的帖子

年年唔同。之前截止至8月31,後來10月底,今年?11月底。
我仔仔10月,之前可以做大B。
今年10月可能只能做細B了。

引用:回復+rinarina+的帖子 年年唔同。之前截止

原帖由 b3410 於 13-02-28 發表

年年唔同。之前截止至8月31,後來10月底,今年?11月底。
Thankyou for sharing! There was so little information on their website! I also heard that they only take babies till 31 aug- thx for clarifying!

回覆:收生月份

聞說9,10月出世既唔收

如只收到8月B, 為何仍放寬9月及10月B面試呀?

今年有無9月及10月B有offer 呀?

annpoon51  肯定有, 什麼月份都有, 超大又有超細又有  發表於 13-4-16 23:03

回覆:收生月份

12月出世,是否要等3歲8個月先入學呢?

12年10月頭出世, 咁仲報唔報到, 細仔呢?

引用:回復+rinarina+的帖子 年年唔同。之前截止

原帖由 b3410 於 13-02-28 發表

我就係因為佢地轉政策衰左。之前亞囡嗰年收到八月,唔夠稱報唔到。
今年到亞囝報k1(佢9月),諗住一心下年做大b啦,點知心血來潮上website望下,嚇然發現改左收生到十月底

當時剛剛係寄信取表截止後一天,即打去講返原因,仲比人鬧。話佢地從冇改過收生年齡,一定接得剛剛好,今年已收成六千幾份取表申請,唔會再受理。
問出年可否再報又話唔得,激死我

‹ 上一主題|下一主題