用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 小童群益會樂緻幼稚園(黃大仙) / 佛教傅康幼稚園 ...
go

小童群益會樂緻幼稚園(黃大仙) / 佛教傅康幼稚園

你地會選邊間呢?

我囡N班樂緻,地方乾淨,老師很有心機,囡囡讀得開心,LIKE 返學,老師姓高,但聽聞老師流失率高,建議 N班樂緻 K1傅康 傅康派位好D 同埋功課深D 上小學好D

係呀,  K1傅康 傅康派位好D 同埋功課深D 上小學好D, thanks!

我囡都係讀緊樂緻N1,都係高老師班主任。

樂緻N班面試考啲咩呀? 係咪唔收細B, 阿囡星期六面試!

樂緻收大細b 好平均 玩玩具,問家長小朋友屋企野,冇壓力的~

平售樂緻幼兒園:
冬季校服- 2套 冬季校褸- 1件 (只用了4-5個月)
夏季校服- 2套 (只用了3-4個月)
冷氣褸-1 件,  書包- 1個 (用了8個月)
All items total $300
有意請留PM OR 帖子.

henrykwok 發表於 13-2-22 14:18
我囡都係讀緊樂緻N1,都係高老師班主任。

我囝囝都係讀緊樂緻N1, 不過佢上午班, 唔知大家係咪同學仔呢

啟發多,好多學到的都係唱歌學番黎

回復 YuHangMum 的帖子

YuHangMum,

我需要樂緻冬天校褸和校服, 係咩SIZE? 如果只要冬天校褸和校服幾錢?請回覆 [email protected].  謝