用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 代問 急急急 幫幫忙
樓主: 阿豆豬
go

代問 急急急 幫幫忙 [複製鏈接]

回覆:阿豆豬 的帖子

另一方法,盡快插班PN,咁就可以直升K1

引用:另一方法,盡快插班PN,咁就可以直升K1 +

原帖由 hobby 於 13-02-20 發表
另一方法,盡快插班PN,咁就可以直升K1
問埋pn全都無位啊,d態度都唔好,琴日同表姐講開happy school, 我所知全日有學捲又比較開心又唔錯嘅得又一村,其實仲有無咩happy school 比較好呢?

回復 阿豆豬 的帖子

我相信係個admin 差少少, 老師, ee, 註校護士都好好人

去年我係3月open day 已經同老師講話應該唔讀, 到之後收回條都答唔讀, 之後2個班主任都打來再問, 到7月都話好唔捨得我囡囡, 我仲以為大把位冇人讀添

如果全日班, 方方算平, 當然又一村仲平, 但好會full, 又唔多choices

我估荃灣仲full 過九龍塘, 如果係細b, 不如明年才讀k1; 但如果是大b, 我相信pm都要讀住先

回復 阿豆豬 的帖子

但如果要有少少名, 有學劵, 有全日班的話, 九龍區我只想得起又一村

因為我囡囡讀嗰間村校, 都大把人waiting緊

如又一村pm有位, 讀住先啦, k2申請轉全日, 身邊有成功的例子

引用:回復+阿豆豬+的帖子 我相信係個admin+差少

原帖由 hobby 於 13-02-20 發表
回復 阿豆豬 的帖子

我相信係個admin 差少少, 老師, ee, 註校護士都好好人
等我3月再打去方方問先,有位我個囝都試下先,咩而家村校都甘full 咩。。。我以為通常村校都有位,而家小朋友揾學校仲難過大人揾工

引用:如又一村pm有位,+讀住先啦,+k2申請轉全日,+

原帖由 BBCOW2009 於 13-02-20 發表
如又一村pm有位, 讀住先啦, k2申請轉全日, 身邊有成功的例子
我個囝係waiting list 寫左兩封求位信但都係求全日,聽你甘講寫多封信去update全日或pm都ok先,thz,,我打去問唔再收新嘅申請,我囝入到就開心死我喇!

回覆:代問 急急急 幫幫忙

尖沙咀方方好似仲有位

引用:尖沙咀方方好似仲有位 +

原帖由 DollyC 於 13-02-20 發表
尖沙咀方方好似仲有位
荃灣出到尖沙咀小朋友坐校車咪好耐囉,會唔會太辛苦呢?

‹ 上一主題|下一主題