用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 德雅小學 2013-14德雅小一家長群組(修訂版)-延續篇 ...
樓主: Hellohebe
go

2013-14德雅小一家長群組(修訂版)-延續篇 [複製鏈接]

貢獻勳章

回覆:2013-14德雅小一家長群組(修訂版)-延續篇

大家請和氣生財,版主及會長只是義務性質的工作,家有家規,國有國法,版亦有版規,請大家理解並遵守。

醒目開學勳章 王國長老

有關德雅既 topic 我一直都有睇, 只想講句每位家長都希望將最好既畀子女, 就算係我都唔會例外.

每個家長都有選擇既權利, 希望各位能冷靜討論, 唔好再為一件事或一個人既決定繼續討論甚或語帶攻擊.

新一年新開始, 大家忘記之前既事, 重新開心傾偈啦!!
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

引用:有關德雅既+topic+我一直都有睇,+只想講句

原帖由 miriam 於 13-02-16 發表
有關德雅既 topic 我一直都有睇, 只想講句每位家長都希望將最好既畀子女, 就算係我都唔會例外.

每個家長都 ...
讚成!

[img align=left]http://i46.photobucket.com/albums/f119/virgokaren/virgokaren_02.gif[/img]
‹ 上一主題|下一主題