用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
go

PE褲 [複製鏈接]

之前有人給了一條和建28碼褲給我囡,之後在維記買30碼,起初維記比和建長一寸(should be 多2寸,but 第一次洗已縮1寸)現在和建反比維記長1寸!!!!!!!!!!!!著2個月縮3寸?!!!!!! 咩布黎嫁!

0    0    0    0

回覆:PE褲

醒目開學勳章 王國長老

你所講既問題之前係度提過

拎左冬季校服

運動褲唔足碼, 料唔掂, 校褸洗完手袖位已經爆線, 仲有係校褸袖位車少左套 polar fleece 外套鈕既橡筋位.

我收到衫第二日已經打返學校投訴, 有日我去換校褸時聽到校服鋪主動同家長講唔足碼兼縮水, 學校應該跟進左.

一月尾校服商後補返外套鈕橡筋位條橡筋畀我地自己縫返落去, 另外送對白襪道歉.

junejunewong  yup, and the case even worse than i except ~~~  發表於 13-2-7 10:26
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

醒目開學勳章 王國長老

junejunewong 發表於 13-2-4 23:49
之前有人給了一條和建28碼褲給我囡,之後在維記買30碼,起初維記比和建長一寸(should be 多2寸,but 第一 ...
維記買 30 碼實得 29 寸, 洗水後縮 1 寸, 即等於和建 28 碼.

再縮可能係洗衣機水溫問題, 或者最大可能係你囡囡高左咋~~~
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

任何非 PM 形式查詢一律不回

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~
‹ 上一主題|下一主題