用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保祿天主教小學 百分之三點七反對率,好可笑
go

百分之三點七反對率,好可笑 [複製鏈接]

之前的問卷完全無選項可選擇 支持或反對,唔知3.7%反對率從何而來?對住今日收到的通告,覺得好可悲,唔知其他家長都有何感想?
   0    0    1    0

校方如果真係“明白家長的疑慮,必重視你們的意見,並嚴謹考慮及跟進”,又豈會得出這樣的問卷結果?這結果嚴謹嗎?這問卷結果代表民意嗎?

冥頑不靈,醜態盡露,唔通呢間學校真係唔激起民憤唔心息?

unacceptable!!

回覆:百分之三點七反對率,好可笑

我哋要迫學校開問答大會

回復 pooh仔 的帖子

無用架,如果佢要先講你囡囡姓名,有邊個感反對

學業進步 發表於 13-2-5 09:00

呢句真.

經家教會都唔係辦法.如終佢唔係代表全部家長.
由第三者進行普查先有公信力.

為面子,不顧lady 儀態,校方什麼都做得出(而家來來去去呃同嚇,比人踼爆發爛渣),比佢過到重得了?

學業進步 發表於 13-2-5 09:00

使鬼經小學survey, 反對嘅校外聯手,同教局講揸住幾多簽名反對,十個十個加上去,官員見反對人數加緊,為保持平一定㩒住申請先,(中學反對嘅一早應該咁做)。官員同我講冇必要經校方聯合表達反對,(小心比人無意誤導,或有心点你嘅打手),(所謂deadline等等全部呃点嚇你,查form未整未入,加埋冇實料嘅白色恐怖手法呃你以為已成定局),官員等緊我地聯手反對一路加上去嘅人數數字,揚埋出報紙,官員持平hold 住,佢一定過唔到。我同官員一路有傾,而家睇清佢真面目,(点做嘢,点呃点嚇反對者可知佢人格),誠邀家長心水清看清事實,加盟聯手。每個簽名一樣珍貴!已有許多人入咗group,唔使錢,有力出力,簽個名都得!
可pm 我。

PTA. 冇理過反對聲音,到而家什麼都冇做過。唸下点解?

反對要經學校,PTA 咩?

聯合反對人數到官員先係 KEY !   請pm 我。

需要時公開官員電話,呢個係公開資料。

而家最緊要聯合, 請認真考慮 join group.

how to join?

回復 carmelhill 的帖子

Carmelhill:已覆pm join group.
誠邀各位家長join group. 可pm 我。
‹ 上一主題|下一主題