用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 請問點解宣道要用3個月才有Result? 會不會有機會早出? ...
go

請問點解宣道要用3個月才有Result? 會不會有機會早出? [複製鏈接]

請問點解宣道要用3個月才有Result? 會不會有機會早出?
   0    0    0    0

引用:請問點解宣道要用3個月才有Result?+會不會

原帖由 KTP 於 13-01-26 發表
請問點解宣道要用3個月才有Result? 會不會有機會早出?
唔會啦,人地website 一早寫明

回覆:請問點解宣道要用3個月才有Result? 會不會有機會早出?

我覚得係特登,咁遲先出,一地間間都出,連培正都出埋!

引用:請問點解宣道要用3個月才有Result?+會不會

原帖由 KTP 於 13-01-26 發表
我估既然咁遲先in,一定係等大家決定好哂讀邊間先,俾得留位費一定會讀,學校唔駛煩。

請問有無幼稚園後過宣道出result?

引用:請問有無幼稚園後過宣道出result?

原帖由 KTP 於 13-01-28 發表
請問有無幼稚園後過宣道出result?
協恩同佢差唔多,其他都應該出哂,因為大部份幼稚園都係4,5月開始交大訂,買校服等等,始終學校最想收既係正收生,三月呢個時間係最好不過,苦等的就只有家長

回覆:請問點解宣道要用3個月才有Result

請問今年宣道大約有幾多人報名呢?

回復 tekkulas 的帖子

聽聞有5900人, 不過面試當日又唔算好多人, 哈哈, 你都有報名呀???

引用:回復+tekkulas+的帖子 聽聞有5900人,+不過

原帖由 2010YL 於 13-01-28 發表
回復 tekkulas 的帖子

聽聞有5900人, 不過面試當日又唔算好多人, 哈哈, 你都有報名呀???
冇報 八掛下啫!

雖然有報, 但一點都不急看結果, 因為知道..........輸梗...哈哈......

回復 KTP 的帖子

我在宣道專區見到有媽媽答有機會提早出result.你可以看看那個帖.
‹ 上一主題|下一主題