用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 維多利亞pn, cwb vs海峰
go

維多利亞pn, cwb vs海峰 [複製鏈接]

有冇家長係pg但升唔番海峰pn架?報左cwb first choice,而家唔知轉唔轉海峰,本身番梗海峰pg,有經驗的媽媽可否給我意見,thx!!!

2    0    0    0

回復 figo10 的帖子

Victoria PG 好似不嬲都唔可以直昇 PN gar wor

引用:回復+figo10+的帖子 Victoria+PG+好似不嬲

原帖由 mingling1980 於 13-01-16 發表
回復 figo10 的帖子

Victoria PG 好似不嬲都唔可以直昇 PN gar wor
我知呀,只係諗住讀開海峰pg報番佢pn會唔會入嘅機會大過cwb

引用:有冇家長係pg但升唔番海峰pn架?報左cwb+fi

原帖由 figo10 於 13-01-16 發表
有冇家長係pg但升唔番海峰pn架?報左cwb first choice,而家唔知轉唔轉海峰,本身番梗海峰pg,有經驗的媽媽可 ...
我都返緊海峰playgp, 報左宝翠、老师話in 完收左會分番去你想入既校舍。我反而想轉返铜羅湾。請問点𨍭?之前老师話send email, 是吗?

回覆:維多利亞pn, cwb vs海峰

請問係victoria返緊playgroup的mami,知唔知幾時開始現有pg學生的interview啊?Thx!

回覆:維多利亞pn, cwb vs海峰

同埋大概幾耐會有結果ga?早於outside appliants定一齊出結果?有唔mami知道?thx

引用:Quote:原帖由+figo10+於+13-01-16+發表有冇

原帖由 karman888 於 13-01-16 發表
我都返緊海峰playgp, 報左宝翠、老师話in 完收左會分番去你想入既校舍。我反而想轉返铜羅湾。請問点&#16471 ...
Yup, send to central office!

引用:請問係victoria返緊playgroup的mami,知唔

原帖由 keiasahi 於 13-01-16 發表
請問係victoria返緊playgroup的mami,知唔知幾時開始現有pg學生的interview啊?Thx!

...
2 march

引用:同埋大概幾耐會有結果ga?早於outside+appl

原帖由 keiasahi 於 13-01-16 發表
同埋大概幾耐會有結果ga?早於outside appliants定一齊出結果?有唔mami知道?thx

...
呢個唔清楚呀

‹ 上一主題|下一主題